Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Márkák Almenük Innovációk ÚJDONSÁG! A legvékonyabb szemüveglencse a HOYA-tól

ÚJDONSÁG! A legvékonyabb szemüveglencse a HOYA-tól

Decembertől a HOYA új, prémium kategóriás termékkel örvendezteti meg a szemüveg viselőket.  Legújabb, Eyvia 1.74 szemüveglencséje minden korábbi Hoya lencsénél vékonyabb, ugyanakkor biztonságos és tartós alapanyagból készül, így a legmagasabb igényeket is képes kielégíteni.

 Kitűnő választás a magasabb dioptriájú fénytörési hibával rendelkezőknek, hiszen ebből az exkluzív, rendkívül vékony alapanyagból még szélsőséges esetekben is esztétikus, divatos, ultra könnyű szemüveg készíthető. A keretválasztáskor sem kell többé kompromisszumokat kötnie, hiszen a lencse bármilyen szemüvegkeretbe becsiszolható.

Vekonyitott_lencse_osszehasonlitas_2

              Normál alapanyag esetén                          Eyvia 1.74 szemüveglencse esetén

 

Az Eyvia 1.74 szemüveglencsék nem csak tiszta, éles látást biztosítanak, de 100%-os védelmet nyújtanak a káros UVA és UVB sugarakkal szemben is, hogy Ön hosszabb távon megőrizhesse szemei egészségét. Egy- illetve többfókuszú (progresszív) kivitelben egyaránt kapható a Hoya legkorszerűbb felületkezeléseivel, hogy lencséje évekig azt a maximális látásélességet nyújthassa Önnek, amit elvár.

Az Eyvia 1.74 szemüveglencsék 2010. december 1-től kizárólag az Opticnet Partner optikákban érhetőek el! Kérje Szakértő Látszerészeink segítségét új, esztétikus szemüvege elkészítéséhez!

 

Keresse meg az Önhöz legközelebbi Opticnet Partnert!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark