Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Márkák Almenük Kontaktlencsék

CIBA Vision kontaktlencsék

Az Opticnet Magyaroszág legnagyobb optikai bolt hálózataként a legjobb árakat és a legjobb kiszolgálást igyekszik nyújtani mindenkinek, aki kontaktlencsét visel. Folyamatosan változó akcióinkról az Akciók menüpont alatt olvashatsz. Az összes kontkaktlencse gyártóval és forgalmazóval kapcsolatban állunk, de kiemelten a Ciba Visionnel működünk együtt.

CIBA Vision

A CIBA Vision vezető helyet foglal el a látáskorrekciós termékeket gyártó és értékesítő világcégek piacán. Termékkínálatuk egyebek mellett kontaktlencséket és a lencsetisztítást szolgáló eszközöket tartalmaz. Immáron több mint 20 éve törekszik a cég a páciensek igényeinek kielégítésére, és céljuk a legnagyobb kényelmet és higiénét biztosítani a kontaktlencse viselők számára.

A Ciba Vision laboratóriumaiban folyamatosan új és jobb megoldásokon dolgoznak a szakemberek. E fejlesztési törekvések, valamint a jobb minőségű anyagok kifejlesztésére irányuló kutatómunka tette lehetővé a cserélhető lágy napi- és havi viseletű DAILIES, illetve AIR OPTIX kontaktlencse termékcsaládok kifejlesztését.

A CIBA Vision egyike volt azon cégeknek, akik elsőként vezettek be az asztigmiások számra megoldást kínáló lágy kontaktlencséket. A bevezetést követően töretlenül folytatódott a kutatómunka az egyre korszerűbb tórikus kontaktlencse kifejlesztésére. Ennek eredményeképpen 2007 októberében bevezetésre került a szilikon-hidrogél alapanyagból készült, magas oxigénáteresztő képességű AIR OPTIX for Astigmatism elnevezésű tórikus lágy kontaktlencse.

Összességében kijelenthetjük, hogy a cég folyamatosan, nagy számú innovatív termékkel jelentkezik a piacon. Az új anyagok felhasználásának köszönhetően lehetővé vált a korábban soha nem tapasztalt kényelmet nyújtó, 30 napon és éjszakán át szünet nélkül viselhető AIR OPTIX Night&Day kontaktlencsék, valamint az egynapos lencsék (Focus DAILIES) gyártása. A legújabb technológiák ugyanakkor lehetővé tették a presbyopia (öregszeműség) kontaktlencsés korrekcióját is (Focus Progressives, Focus DAILIES Progressives)

A CIBA Vision termékei ma már világszerte, több mint 70 országban megvásárolhatók.

Egynapos kontaktlencsék

DAILIES® AquaComfort Plus™ egynapos kontaktlencse

A lencseviselés legegészségesebb és legkényelmesebb formáját nyújtja.Egyedülálló, pislogásra aktiválódó önnedvesítő rendszere révén egész napon át tartó, egyedülálló kényelmet biztosít. Használhatod minden nap, vagy csak olyan alkalmakkor, amikor hátráltat a szemüveg, például sportolás vagy nyaralás közben.

Dailies Aqua Comfort Plus egynapos kontaktlencse az Opticnet Partner Optikákban

Egészséges választás: Mivel minden nap egy új pár lencse kerül a szemedbe, a lepedék nem tud lerakódni a lencsén, ezáltal csökken a komplikációk kialakulásának veszélye.

Könnyű használat: Nem igényel tisztítást, hiszen minden nap egy új pár lencsét helyezhetsz a szemedbe.

Kényelmes: Bonts ki egy új pár lencsét, és már indulhatsz is! Sosem kell fejben tartanod a csereidőt.

Mi sem egyszerűbb!

Dailies Aqua Comfort Plus kontaktlencse az Opticnet Partner OptikákbanHa szeretnél többet megtudni a kontaktlencse viselésről? Akkor keresd fel a hozzád legközelebbi Opticnet Partnert , aki számos hasznos, szakszerű tanáccsal lát majd el téged, és segít kiválasztani a számodra legmegfelelőbb kontaktlencsét is!

A legnevesebb gyártók is az Opticnet szakértelmében bíznak!

Dailies Aqua Comfort Plus kontaktlencse az Opticnet Partner Optikákban A DAILIES® AquaComfort Plus™ új 90 darabos gazdaságos kiszerelése kizárólag az Opticnet Partnerüzletekben kapható! Így akár már napi 367 Ft-ért* is viselhetsz kontaktlencsét.

*A 90 darabos kiszerelés ajánlott fogyasztói ára: 16 500 Ft.

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark