Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Akciók Korábbi akciók Korábbi kontaktlencse akciók AIR OPTIX® NIGHT&DAY™ AQUA kontaktlencse mellé garantált ajándék!

AIR OPTIX® NIGHT&DAY™ AQUA kontaktlencse mellé garantált ajándék!

CIBA_NightandDay_lencsehez_ajandek_hotarto_bogre Vásároljon 2 doboz AIR OPTIX® NIGHT&DAY™ AQUA kontaktlencsét az Opticnet Partnereknél és egy hőtartó bögrével ajándékozzuk meg! Ráadásul 4 doboz vásárlása esetén egy 90 ml-es AOSept Plus® kontaktlencse ápolószerrel is meglepjük!*

Az akció időtartama:2011. január 3 -31.

 

 

CIBA_NightandDay_lencsehez_ajandek

Mit nyújt Önnek az AIR OPTIX™ NIGHT&DAY™ AQUA kontaktlencse?

Az AIR OPTIX™ NIGHT&DAY™ AQUA kontaktlencse a mozgalmas életet élők számára tökéletes és biztonságos megoldás. Kényelmesebb és magasabb oxigénáteresztőképességgel rendelkezik, mint bármely más, a piacon megtalálható kontaktlencse. Ezt a kontaktlencsét arra fejlesztették ki, hogy akkor is mûködjön, amikor Ön éppen kikapcsolódik, pihen, így alvás közben is biztonságosan viselheti.

* Az akció 2011. január 3-tól január 31-ig, vagy a készlet erejéig érvényes. Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és kontaktlencse illesztés árát. További részletek az üzletekben!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia