Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Akciók Korábbi akciók Korábbi kontaktlencse akciók AirOptix kontaktlencse akció
AirOptix_akcio_2012

Minőségi kontaktlencse kedvező áron!

 Air Optix® Aqua (3 db/doboz) havi kontaktlencse most csak 5490 Ft

 Air Optix® Aqua (6 db/doboz) havi kontaktlencse most csak 9900 Ft

 kizárólag az Opticnet Partner optikákban!*


 

Az akció időtartama: 2012. szeptember 03. - október 31.

AIR OPTIX® -  az egészséges és kényelmes kontaktlencse viselet

Az AIR OPTIX® család havi cseréjű, lélegző kontaktlencséi egészséges, természetes és kényelmes viseletet biztosítanak egész nap, minden nap, egészen a csereidő végéig, az egyedülálló TriComfort™ technológiának köszönhetően.

A TriComfort™ technológia által biztosított előnyök:

  • Egészséges, természetes viselet: Az AIR OPTIX® kontaktlencsék egyedülálló alapanyaga akár 5-ször több oxigént képes átengedni, mint a hagyományos lencsék, az egészséges és természetes érzésért.
  • Kényelem egész nap, minden nap, egészen a csereidő végéig: Az AIR OPTIX® kontaktlencsék anyaga, hidrofil vagyis „víz kedvelő” elemeket foglal magába, így biztosítva a kényelemérzetet egész nap, minden nap, egészen a csereidő végéig.
  • Éles, tiszta látás: Az AIR OPTIX® kontaktlencsék felületkezelése biztosítja a lencse felszín lerakódásokkal szembeni ellenállását ezáltal tisztán tartja a lencsét, míg az egyedülálló nedvesítésnek köszönhetően biztosítja a lencse kényelmét.

* Az akcióban a 3 ill. 6 darabos AIR OPTIX® AQUA kontaktlencse vesz részt. Az akciós ajánlat 2012. szeptember 03-tól október 31-ig érvényes. A kedvezményes ár nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és kontaktlencse illesztés árát. További részletek az üzletben! Az akció nem minden Opticnet Partner optikában érhető el!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia