Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Akciók Korábbi akciók Korábbi kontaktlencse akciók Élvezd a síelést önfeledten egynapos kontaktlencsében!

Élvezd a síelést önfeledten egynapos kontaktlencsében!

DAILIES® Aqua Comfort PlusTM kontaktlencseVégre itt a síszezon! Vagy szívesebben menekülnél a zord téli napok elől egy egzotikus, meleg helyre?

Bármelyik elfoglaltságot válaszd is magadnak az év végi lazítás alatt, semmi esetre se hagyd otthon az egynapos kontaktlencsédet! Síelés közben vagy a tengerparti napsütésben sütkérezve a szemüveg ugyanis gyakran előnytelen lehet. Könnyen bepárásodhat, beszennyeződhet, vagy ami még rosszabb, akár meg is sérülhet.

Az ilyen alkalmakra válassz inkább DAILIES® Aqua Comfort PlusTM kontaktlencsét. Ez egy az egynapos kontaktlencse nem csak egészséges és kényelmes viseletet nyújt, de megfeledkezhetsz a lencseápolással járó kellemetlenségekről is, hiszen egyáltalán nem igényel tisztítást. A nap végén egyszerűen dobd el a lencséidet, és másnap tegyél egy friss, új párat a szemedbe. Így maximálisan arra koncentrálhatsz, hogy kiélvezd a téli nyaralás nyújtotta élményeket.

Az Opticnet Partnerek Szakértő Látszerészei a téli hónapokban is gondoskodnak arról, hogy a látásod minden élethelyzetben éles legyen. Ha a Neckermann-nál foglalod le az utadat 2010. január 4. és március 31. között, 2.000 Ft-ot mi állunk a kontaktlencséd árából.*

* Az ajánlat kizárólag a Neckermann Utazási Irodák ügyfelei számára érvényes 2 doboz DAILIES® AquaComfort PlusTM kontaktlencse vásárlása esetén. A kedvezmény az üzletekben futó más akciókkal nem vonható össze és nem tartalmazza a kontaktlencse viseléséhez esetlgesen szükséges szemvizsgálat és illesztés árát.

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia