Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Akciók Korábbi akciók Korábbi kontaktlencse akciók Élvezd a szabadságot nyaralás közben a Dailies lencsével

Élvezd a szabadságot nyaralás közben a Dailies lencsével

Ciba napi kontaktlencse akcióMár csak 1 hónap és itt a nyár! Elkezdődik a nyaralószezon és a fergeteges bulik időszaka. Utazás vagy sátorozás közben a kontaktlencse ugyanakkor sok kellemetlenséget okozhat, hiszen minden nap tisztításra szorul, így az ápolófolyadékot is magaddal kell cipelned.

Kedves Vásárlók!

A nagy érdeklődésből kifolyólag az ajándéktelefonok elfogytak,így azalábbi akciót sajnos nem tudjuka meghirdetett július 31-i időpontigbiztosítani.

Szíves megértésüket köszönjük.

Ha szeretnél egy kis időre megfeledkezni a lencseápolással járó gondokról, próbáld ki a DAILIES® Aqua Comfort PlusTM egynapos kontaktlencsét, hiszen ez a lencse nem igényel tisztítást, mivel minden nap egy friss, új párat tehetsz a szemedbe. A szennyeződések és más lerakódások kevésbé tapadnak meg a lencse felszínén, ezáltal a lencseviselés legegészségesebb és legegyszerűbb formáját nyújtja. Ráadásul az egyedülálló, pislogásra aktiválódó önnedvesítő rendszerének köszönhetően egész napon át tartó kényelmet is biztosít.

Ciba napi kontaktlencse

Naná, hogy jól látod!

Hiszen, ha most vásárolsz 2 doboz DAILIES® Aqua Comfort PlusTM 30 darabos kontaktlencsét az Opticnet Partnereknél, mindössze 1 Ft-ért a Tiéd lehet egy Motorola W388-as mobiltelefon Vodafone feltöltőkártyával, hogy nyaralás közben is folyton kapcsolatban lehess a barátaiddal.

Az ajándék mellé ráadásul egy nyereményszelvényt is kapsz, melynek kitöltésével ajándéksorsoláson veszel részt, ahol egy exkluzív Motorola mobiltelefon talál gazdára! Az akció időtartama: 2009. május 15.- július 30.

Ne szalaszd el ezt a kitűnő ajánlatot!

Az akció nem minden Opticnet Partnerenél érhető el!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia