Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Akciók Korábbi akciók Korábbi kontaktlencse akciók Nyerj robogót a Bioflex kontaktlencséddel!

Nyerj robogót a Bioflex kontaktlencséddel!

Nyerj robogót Bioflex kontaktlencse akciónkkal!Élvezd ki továbbra is a Bioflex lencséktől megszokott kényelmet és szabadságot, és járd be a várost akár a saját robogódon!

Ha szeptember 1. és december 31. között Bioflex Premium, Bioflex Premium Toric vagy Bioflex One Day kontaktlencsét vásárolsz, nyereménysorosláson vehetsz részt, és a Tiéd lehet havonta egy vadonatúj robogó.

Mindehhez csupán annyit kell tenned, hogy sms-ben elküldöd a doboz oldalán található kódot a 06-30-30-30-640-es számra. Minden doboz egy új kódot rejt, így ha az akció ideje alatt több dobozzal vásárolsz, megsokszorozhatod az esélyed a nyerésre.

4 hónap, 4 robogó, 4 nyertes!

bioflex_robogo.jpgHavonta egy sorsolásra kerül sor, így összesen 4 robogó talál gazdára. A sorsolások időpontját közjegyző jelenlétében, egy számítógépes program segítségével véletlenszerűen választjuk ki. A sorsolások időpontjáról hamarosan itt tájékoztatunk!

A kép csak illusztráció!

Kedvet kaptál, hogy kipróbáld a Bioflex kontaktlencsét?

Kérd a Opticnet Partnerek szakértő segítségét a megfelelő lencsetípus kiválasztásához!
Tudj meg többet a Bioflex kontaktlencsékről! Kattints IDE!

A hozzád legközelebbi Opticnet Partnert ITT találod!

* Az akciós ajánlat 2009. 09.01.-12.31-ig, vagy a készlet erejéig érvényes. A tájékoztatás nem teljeskörű, a részletekről érdeklődj az Opticnet Partnereknél vagy a 06-40-300-301-es forródróton.

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark