Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Akciók Korábbi akciók Korábbi szemüveg akciók A 2. szemüvegkeret ajándékba!

A 2. szemüvegkeret ajándékba!

opticnet_ajandek_keret_plakat_noi Szeretné, ha minden alkalomhoz lenne oda illő szemüvege?Egy elegáns darab a különleges alkalmakra vagy egy sportos a szabadidős elfoglaltságokhoz?

Most egyikről sem kell lemondania!

Vásároljon egyszerre két komplett szemüveget bármelyik Opticnet Partner optikában, és második szemüvegéhez a keretet ajándékba adjuk!*

Az ajándékkerettel, ha szeretné megajándékozhatja egy barátját, családtagját vagy szerettét is, ha közösen készítettik el a szemüvegüket!

 

 

 

*Az akció 2011. június 15-től augusztus 15-ig vagy a készlet erejéig érvényes az üzletekben megjelölt szemüvegkeretekre. A szemüvegkeret kollekció üzletenként eltérő lehet. Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és a szemüvegkészítés díját, valamint nem vonható össze más a boltban futó akciókkal.Az akció nem minden Opticnet Partner optikában elérhető. További részletek az üzletekben!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark