Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Akciók Korábbi akciók Korábbi szemüveg akciók Egy szemüveg több élethelyzetre

Egy szemüveg több élethelyzetre

multifokalis szemuvegElmúlt 40 éves? Gondot okoz az apróbetűs szövegek elolvasása? Távolra is szemüveget visel, hogy tisztán lásson?

Ismerje meg a multifokális szemüveglencsék nyújtotta előnyöket, és lásson élesen minden távolságra egyetlen szemüveggel!

A Magyar Látszerész Szövetség, valamint a legnagyobb szemüveglencse gyártó cégek jóvoltából egészen júniusi végéig 100% elégedettségi garanciával** próbálhatja ki a multifokális szemüveget országszerte a kampányban részt vevő Opticnet Partner optikákban!* Vizsgáltassa meg a szemét és vegyen részt egy szakszerű mutifokális szemüveg tanácsadáson!

Ráadásul a kampány időtartama alatt jelentős kedvezménnyel vásárolhatja meg új szemüvegét!* További részletek az üzletekben!

Ismerkedjen meg közelebbről a multifokális szemüvegekkel!

 

*A kampány időtartama: 2013. május 8.- június 30. A kampányban nem minden Opticnet Partner optika vesz részt. A részletekről, kedvezményekről érdeklődjön az üzletekben!

**Amennyiben a vásárló 1 hónap viselés után elégedetlen, - a kampány ideje alatt, a kampányban résztvevő bármelyik optikai üzletben vásárolt - Essilor/Hoya/Zeiss márkájú, multifokális/progresszív/többfókuszú lencséjével, akkor azt 100% elégedettségi garanciával kicserélheti, az eredetivel megegyező minőségben és korrekciós értékben, a vásárlást követő 3 hónapon belül. Abban az esetben, ha a vásárolt szemüveglencse helyett egy magasabb kategóriájú lencsét választana, az árkülönbség megtérítése a vásárlót terheli. Bifokális vagy egyfókuszú lencsére cserélés esetén az árkülönbséget nem visszatéríthető. A 100% elégedettségi garancia érvényesítéséhez Garanciakártya szükséges. A garancia érvényesítése csak a helyben elvégzett új látásvizsgálat eredménye alapján elkészített szemüvegek esetén lehetséges.

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Amennyiben a vásárló 1 hónap viselés

után elégedetlen, - a kampány ideje alatt, a kampányban résztvevő bármelyik optikai üzletben vásárolt - Essilor/Hoya/Zeiss márkájú, multifokális/progresszív/többfókuszú lencséjével, akkor azt 100% elégedettségi garanciával kicserélheti, az eredetivel

megegyező minőségben és korrekciós értékben, a vásárlást követő 3 hónapon belül. Abban az esetben, ha a vásárolt szemüveglencse helyett egy magasabb kategóriájú lencsét választana, az árkülönbség megtérítése a vásárlót terheli. Bifokális vagy egyfókuszú lencsére cserélés esetén az árkülönbséget nem térítjük vissza.

A 100% elégedettségi garancia érvényesítéséhez kérje Garanciakártyáját.

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark