Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Akciók Korábbi akciók Korábbi szemüveg akciók Folytatódik az ajándék keretakció!

Folytatódik az ajándék keretakció!

Továbbra is érdemes fényre sötétedő Transitions® lencsét vásárolnia! Tapasztalja meg az igazán kényelmes szemüvegviselést!

Ha ugyanis 2009. május 20. és augusztus 31. között Hoya Transitions® szemüveglencsével csináltat magának szemüveget az Opticnet Partnereknél, egy 19.000 Ft értékű divatos Jurier&Co. vagy egy trendi Red and Mad keretet kap AJÁNDÉKBA!

További fontos információkat olvashat a Transitions VI-os generációs szemüveglencséiről ITT!

Az Önhöz legközelebbi Opticnet Partnert ITT találja!

Árak:

Egy szemüveglencse árát vizsgálat és személyes igényfelmérés nélkül szinte lehetetlen megmondani. Különbözik az ár, ha Önnek vékonyított lencse kell, vagy speciális tükröződőmentesítő réteg, vagy esetleg fúrt (keret nélküli) keretet választott, hiszen azt már más alapanyaggal lehet csak elkészíteni.

Nem mindegy az sem, hogy Önnek bifokális, progresszív (multifokális) vagy csak egy sima olvasó szemüvegre van szüksége. Előző kettő ára lényegesen magasabb.

Amennyiben Önnek magas a cylinder értéke (tórikus lencsét írt fel a vizsgáló), vagy a dioptriája, akkor Önnek speciálisan gyártani kell a lencsét. Az ára ebben az esetben is változik. Látható tehát, hogy az optika világában szinte lehetetlen árlistát készíteni vagy kommunikálni a kedves Vásárló igényeinek tudta nélkül.

Tájékoztatásképpen a legfőbb lencse típusok árai:

  • Egyfókuszú, Hoya Transitions VI-os, legújabb generációs szemüveglencse alap anti-reflex réteggel: 19.000 Ft-tól (alap ár: +-4 dioptriáig, cyl. 2-ig)
  • Egyfókuszú, Hoya Transitions VI-os szemüveglencse extra karcálló és könnyen tisztítható anti-reflex réteggel: 21.000 Ft-tól (alap ár: +-4 dioptriáig, cyl. 2-ig)
  • Egyfókuszú, vékonyított Hoya Transitions VI-os szemüveglencse, extra karcálló és könnyen tisztítható anti-reflex réteggel 31.000 Ft-tól.
  • Jurier&Co. és a Red and Mad keretek eredeti ára: 19.000 Ft-tól

Akciónkban ezek kereteket a Transitins VI-os generációs szemüveglencsék mellé ajándékba adjuk!

A fenti árak tájékoztató jellegűek, az áfát tartalmazzák, egy darab lencsére vonatkoznak. További információt az egyéni igényfelmérés után az Opticnet Partner optikákban kaphat országszerte.

Az akcióban az alábbi Red and Mad keretek vesznek részt (Figyelem! Az alábbi képek illusztráció jellegűek. Az egyes Opticnek Partnereknél elérhető választék üzletenként változó lehet!):

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark