Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Akciók Korábbi akciók Korábbi szemüveg akciók Gyereknapi rajzverseny

Gyereknapi rajzverseny

Gyereknapi rajzversenyAnyukák, apukák, gyerekek FIGYELEM!

Az Opticnet Hungary a családok elkötelezett híveként 2009-ben gyereknap alkalmából Rajzversenyt hirdet. Az elnevezés csalóka, mert igazából nem verseny, nekünk mindenki rajza ugyanolyan szép, ezért sorsolás útján fogjuk megjutalmazni azokat, akik rajzolnak nekünk!

 "Mesefigurák szemüvegben!"

A közelgő Gyermeknapra való tekintettel 2009. április 27.-május 25. között rajzpályázatot hirdetünk országszerte értékes nyereményekkel!A beérkezett rajzok május 31-én, azaz Gyereknapon közjegyző jelenlétében egy sorsoláson vesznek részt, ahol az alábbi értékes díjak találnak gazdára:

1. díj: Családi hétvége (4 fő) a párizsi Disneyland-be
2. díj: 1 napos családi kirándulás az osztrák Styrassic Dinoszauruszparkba (4 fő)
3. díj: 1 napos budapesti állatkerti látogatás (4 fő)

Ha az Ön gyermeke is szeretne részt venni ebben, nem kell mást tennie, mint lerajzolnia vagy kiszíneznie a kedvenc mesefiguráját szemüvegben. A pályázathoz szükséges rajzlapok (amik az úgynevezett részvételi formanyomtatványok is) bármely Opticnet Partnernél átvehetők, és ugyancsak az üzletben kell leadni a kész műveket is legkésőbb május 25-ig (az ez után érkező "pályázatokat" sajnos már nem tudjuk elfogadni).

Szerezzen gyermekének egy feledhetetlen élményt és látogasson el mielőbb a legközelebbi Opticnet Partnerhez!

Az Opticnet Partnert kereshet az Üzletek menüpont alatt!

Első díj részletei:

2 felnőtt és 2 gyermek részére 3 napos (2 éjszakás) Disneylandi hétvége. A nyeremény tartalmazza az utazás költségeit (repülőjegy, illetékek, transzfer, 2 éjszaka szállás reggelivel, transzfer Disneylandbe (Franciaország), belépőjegy a család részére, transzfer a szállodába majd a repülőtérre). A résztvevők a pályázati lap leadásával elfogadják a feltételeket, az Opticnet Hungaryt a felsoroltakon kívül semmilyen más költség nem terhel. Az utazás időpontját a nyertessel egyeztetve határozzuk meg.

Második díj részletei:

1 napos családi kirándulás az osztrák Styrassic Dinoszauruszparkba (4 fő). 2 felnőtt és 2 gyermek részére buszos kirándulás Ausztriába. A díj tartalmazza a buszos túra árát.

Harmadik díj részletei:

4 belépőjegy a Budapesti Állat- és Növényparkba

A résztvevő a pályázati anyag leadásával automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket és egyben hozzájárul, hogy a rendezők a pályázattal kapcsolatos publikációkban rajzaikat térítésmentesen használják. A rendezők a rajzok tárolását és visszajuttatását nem vállalják.

Kérdése van? Hívjon minket: 06 - 40 - 300 - 301 (hétköznap 9:00 - 17:00)

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia