Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Akciók Korábbi akciók Korábbi szemüveg akciók Hoya beltéri szemüveglencsék 20% kedvezménnyel

Hoya beltéri szemüveglencsék 20% kedvezménnyel

Gyakran elfárad a szeme vagy fáj a feje a számítógép monitora előtt töltött hosszú órák után? Szinte a nap minden órájában SMS-ket olvas vagy beszél a mobiltelefonján?

Noha ezek az elektronikus eszközök jócskán megkönnyítik a mindennapi életünket, nagy kihívást jelentenek a szem számára. A fejfájás és a szemfáradtság különösen azokat érinti, akiknek a szeme távoli korrekcióra szorul.

A speciálisan beltéri munkavégzéshez készülő Hoya szemüveglencsék gyengéden támogatják a szem természetes aktivitását, és kiegyensúlyozott látást biztosítanak minden irányba és távolságra, így megelőzhetővé válnak a folyamatos közeli fókuszálásból fakadó hasonló panaszok.

 

Vásárolja meg áprilisban 20% kedvezménnyel beltéri szemüveglencséjét az Opticnet Partnereknél!*

Az akció időtartama: 2012. április 1-30.

 

*Az akció Hoyalux Tact 200 és 400, Addpower 60 1.50 és Lecture 1.50 típusú szemüveglencsékre vonatkozik. Az ajánlat 2012. április 2-31-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Az akció további részleteiről érdeklődjön az üzletekben! Az alció nem minden Opticnet Partnernél érhető el.

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36-1-391-0225
Fax: +36-1-391-0226
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark