Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Akciók Korábbi akciók Korábbi szemüveg akciók Hoya szemüveglencsék a szemfáradtság megelőzésére - most 20% kedvezménnyel!

Hoya szemüveglencsék a szemfáradtság megelőzésére - most 20% kedvezménnyel!

Gyakran elfárad a szeme vagy fáj a feje a számítógép monitora előtt töltött hosszú órák után? Szinte a nap minden órájában SMS-ket olvas vagy beszél a mobiltelefonján?

Noha ezek az elektronikus eszközök jócskán megkönnyítik a mindennapi életünket, nagy kihívást jelentenek a szem számára. A fejfájás és a szemfáradtság különösen azokat érinti, akiknek a szeme távoli korrekcióra szorul.

A Nulux Active szemüveglencse olyan segítséget nyújt szemének, amelyre szüksége van: gyengéden támogatja a szem természetes aktivitását, és kiegyensúlyozott látást biztosít minden irányba és távolságra, így megelőzhetővé válnak a folyamatos közeli fókuszálásból fakadó hasonló panaszok.

Próbálja ki a Nulux Active szemüveglencsét áprilisban 20% kedvezménnyel az Opticnet Partner optikákban!*

Szeretne többet megtudni a Nulux Active szemüveglencse előnyeiről? Kattinston IDE!

*Az akció a Nulux Active típusú szemüveglencsékre vonatkozik. Az ajánlat 2010. április 1-31-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Az akció további részleteiről érdeklődjön az Opticnet Partner optikákban!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark