Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Akciók Korábbi akciók Korábbi szemüveg akciók Kisorsoltuk a rajzpályázat nyerteseit!

Kisorsoltuk a rajzpályázat nyerteseit!

rajzverseny_plakatVégre eljött a nagy Nap! (2010. június 15.)

Délelőtt 10 órákor kisorsoltuk "A családom szemüvegben" rajzpályázat szerencsés díjazottjait. Nagy örömünkre szolgált, hogy idén is számtalan csodaszép rajz érkezett be hozzánk. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a díjazottakat sorsolás útján választottuk ki, hiszen számunkra minden csöppség pályázata ugyanolyan szép és értékes.

Itt percről-percre nyomon követheti a mai nap eseményeit, hogy végül megtudhassa, az Ön gyermeke is a szerencsések között van-e.

9:20 A 3 fős sorsolási bizottság (Mándy Gabriella, Horváth Nikolett és Bácskai László) megkezdi az előkészületeket a sorsolás lebonyolítására az Opticnet Irodában. Közel 1300 pályázat érkezett be, melyek  egy hatalmas asztalon kerültek szétterítésre.

opticnet_sorsolas_3

9:48 A közjegyző (dr. Bányai Mária) megérkezik az irodába, elkezdődik a sorsoláshoz kapcsolódó adminisztráció.

10:00 Hivatalosan is megállapításra kerül, hogy összesen 1288 db pályázat érkezett be országszerte az Opticnet Partner optikákba, melyek közül 300 rajz Komáromban és környékén készült, ezért külön szeretnénk megdícsérni az itt élő gyermekeket.  Ha darabszámban kellene győztest hirdetünk, Komárom nyerne biztosan. De ugyebár ez egy sorsolás, ahol a szerencse dönti el, ki viheti haza az értékes díjakat.

opticnet_sorsolas_2

10:01 Megkezdődik a sorsolás.

A sorsolási bizottság tagjai felváltva elkezdik kihúzni a szerencsés nyerteseket. Először a VII., majd a VI, az V., a IV. és a III. díj kerül kisorsolásra, ami nem más, mint egy-egy polarizált gyereknapszemüveg.

A VII. díj nyertese: Bocskai István Péter (Nyíregyháza), aki a nyíregyházi Optikváriumban adta le rajzát. dr. Bányai Mária közjegyző megállapítja, hogy a húzás szabályos és eredményes volt.

A VI. díj nyertese: Nyitrai Lotti (Komló, Belvárosi Óvoda), aki a komlói Iris Optikában adta le rajzát. dr. Bányai Mária közjegyző megállapítja, hogy a húzás szabályos és eredményes volt.

A V. díj nyertese: Farkas Violetta (Hánta), aki Kisbéren a Szente Optikában adta le rajzát. dr. Bányai Mária közjegyző megállapítja, hogy a húzás szabályos és eredményes volt.

A IV. díj nyertese: Piros Tamás (Pécs), aki a pécsi Opteam Optikában adta le rajzát. dr. Bányai Mária közjegyző megállapítja, hogy a húzás szabályos és eredményes volt.

A III. díj nyertese: Orbán Zsófia (Komárom), aki a komáromi Sárosi Optikában adta le rajzát. dr. Bányai Mária közjegyző megállapítja, hogy a húzás szabályos és eredményes volt.

10:14  Az izgalom egyre csak fokozódik, hiszen a II. díj kisorsolása következik. A tét egy fantasztikus gyerekkerékpár.

A II. díj nyertese: Doroghy Zsuzsanna (Kiskunfélegyháza), aki a kiskunfélegyházi Jégh Optikában adta le rajzát. dr. Bányai Mária közjegyző megállapítja, hogy a húzás szabályos és eredményes volt.

opticnet_sorsolas_6

10:18 Bácskai László, a sorsolási bizottság tagja, az Opticnet Hungary cégvezetője kihúzza az I díj nyertesét, aki családjával együtt egy UTAZÁST NYER  Bécsbe a Tengerek titokzatos világába:

Az I. díj nyertese: Hargitai Réka (Komló, Belvárosi Óvoda) aki Komlón, az Iris Optikában adta le a rajzát!

opticnet_sorsolas_4

dr. Bányai Mária közjegyző megállapítja, hogy a húzás szabályos és eredményes volt.

10:33 dr. Bányai Mária közjegyző a hivatalos jegyzőkönyv aláírásával hitelesíti a sorsolást.

 

opticnet_sorsolas

Ezúton gratulálunk mindenkinek, aki szerencsés volt és annak is, aki nem, hiszen gyönyörű rajzok érkeztek be hozzánk, rengeteg család szebbnél-szebb szemüvegekben, napszemüvegekben!

A nyerteseket a díjak átvételének részleteiről telefonon értesítjük!

Ízelítő a beérkezett rajzpályázatokból!

1.helyezet

2.helyezet

3.helyezet

Hargitai Réka rajza Doroghy Zsuzsanna rajza Orbán Zsófia rajza

4.helyezet

5.helyezet

6.helyezet

Piros Tamás rajza Farkas Violetta rajza Nyitrai Lotti rajza

7.helyezet

Bocskai István Péter rajza

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia