Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Akciók Korábbi akciók Korábbi szemüveg akciók Minél többen, annál többet - szemüvegkeret akció

Minél többen, annál többet - szemüvegkeret akció

Minél többen, annál többet - szemüvegkeret akcióEgyedül -20%, kettesben bárkivel -40%, hármasban már -60% szemüvegkerete* árából.

Kevesli a 20% kedvezményt?

Keressen magának tetszőleges vásárlópartnereket, hiszen hármasban már háromszoros kedvezménnyel vásárolhatnak szemüvegkeretet!

Legyen az barát, barátnő, idős vagy fiatal, kolléga vagy szomszéd, nekünk mindegy! Ha hárman jönnek, mindenki 60% kedvezményt kap! Az akció több mint 90 optikában elérhető, közel 70 városban!

Képgaléria az akcióban résztvevő, több mint 150 keretről, kedvcsinálónak

Gratulálunk, jó helyen jár, itt segítünk vásárlótársat találni Önnek!

Opticnet fórum

Szeretne részt venni a "Minél többen, annál többet" akciónkban, de nincs az ismerősei közt olyan, aki most vásárolna szemüveget? Fórumunkat azért hoztuk lérte, hogy segítsünk Önnek megfelelő vásárlópartnereket találni!

Reméljük, így Ön is igénybe veheti akár 60%-os kedvezményünket!

Mit tegyen, ha vásárlópartnert keres?

  1. Válassza ki az Önnek megfelelő megyét a fórumban, ahonnan vásárlópartnert keres (kattintson a megye nevére)!
  2. Az adott megyén belül találja az egyes témákat. Válasszon ki egy témát a téma címére kattintással és máris olvashatja a hozzászólásokat!
  3. Ha talált megfelelő vásárlópartnert, nyilvános üzenetet küldhet neki a "Hozzászólás" gombra kattintva.
  4. Amennyiben magánüzenetet szeretne küldeni egy másik felhasználónak, akkor előbb regisztrálnia kell az Opticnet oldalon (az ablak jobb felső sarkában található "Regisztráljon most" gomb segítségével)! Regisztrált felhasználóként nem csak magánüzeneteket küldhet és fogadhat, hanem kérhet automatikus értesítést arról, ha az Ön által kiválasztott témához újabb hozzászólás érkezik (témafigyelés).

Szeretne hozzászólni egy meglévő témához?

Bármely témához hozzászólhat akár regisztráció nélkül is! Ha egy már létező témához kíván hozzászólni, egyszerűen használja a "Hozzászólás" gombot és töltse ki az üresen hagyott mezőket (név, tárgy, hozzászólás), majd gépelje be az ellenőrző kódot. Üzenete azonnal látható lesz a nyilvános fórumon.

Új témát szeretne indítani a fórumon?

Biztos benne, hogy az adott témakörben nem hoztak létre még témát? Javasoljuk, új téma indítása előtt használja a "keresés a fórumban" gombot, hátha rátalál arra, amit keresett! Ha a új témát szeretne létrehozni, akkor a kiválasztott megyén belül használja az "Új téma" gombot és töltse ki a az üresen hagyott mezőket (név, tárgy, hozzászólás), majd gépelje be az ellenőrző kódot. Hozzászólása azonnal megjelenik új témaként a nyilvános fórumon.

Feltétlen szükséges regisztrálnom a fórum használatához?

Nem, nem feltétlen szükséges, regisztráció nélkül is olvashatja a fórumot, hozzászólhat a témákhoz, sőt, új témát is indíthat!

Miért érdemes regisztrálni?

A fórumot ugyan regisztráció nélkül is használhatja, de ha témaértesítőt szeretne kapni vagy magánüzenetet kíván küldeni, akkor feltétlenül regisztráljon az Opticnet oldalán (az ablak jobb felső sarkában található "Regisztráljon most" gomb segítségével)!

Az Önhöz legközelebbi Opticnet Partnert ITT találja!

*Az engedmény új, komlpett szemüveg vásárlása esetén a Jurier&Co. és Red&Mad szemüvegkeretekre vonatkozik. Az akció időtartama: 2008.08.18-tól 2008.10.31-ig vagy a készlet erejéig. Az akció további részletei az üzletekben.

Opticnet - A látás garanciája

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia