Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Akciók Korábbi akciók Korábbi szemüveg akciók Ne dobja el régi szemüvegét!

Ne dobja el régi szemüvegét!

Ne dobja el régi szemüvegét! - szemüveg akcióNe dobja el régi szemüvegét, az Opticnetnél most sokat ér! Ha 2008. február 1. és március 31. között elhozza hozzánk régi szemüvegét, új keretét most FÉLÁRON* kapja!

Ne hagyja ki a lehetőséget, bármilyen szemüveg megteszi és már hozzá is juthat egy divatos szemüvegkerethez, 50% kedvezménnyel!

Az Opticnet Hungary Egyesülés a begyűjtött kereteket kiegészíti vadonatújakkal, a Hoya Lens Hungary Zrt. pedig új szemüveglencsékkel, és felajánljuk a rászorultaknak! Járuljon hozzá vásárlásával Ön is kezdeményezésünkhöz, hogy minél több szemüveget adhassunk azoknak, akiknek igazán szükségük van rá! Gyűjtési akciónk országos, több mint 80 Opticnet Partner vesz részt benne!

További információkat folyamatosan töltünk fel a honlapra, de hívja bátran a 06 - 40 - 300 - 301 -es kék számot hétköznap 9:00 -től 20:00 - ig!

Képgaléria ízelítőül...

Az Önhöz legközelebbi Opticnet Partnert ITT találja!

*Érvényes 2008. február 1-től 2008. március 31-ig, az üzletekben található Exit szemüvegkeretekre, komplett szemüveg vásárlása esetén.

Opticnet - A látás garanciája

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia