Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Akciók Korábbi akciók Korábbi szemüveg akciók Nulux Active szemüveglencse akció

Nulux Active szemüveglencse akció

pecsetAktív, mozgalmas életet él? Sok időt tölt digitális eszközök használatával? Gyakran érzi úgy, hogy mindennapos tevékenységei során is elfárad a szeme?

Vásárolja meg speciális Nulux Active szemüveglencséjét az Opticnet Partnereknél most a tavalyi árhoz képest akár 50% kedvezménnyel!*

Előzze meg a szemfáradtságot és a fejfájást!

Nulux Active szemüveglencse

A Nulux Active szemüveglencse olyan segítséget nyújt szemének, amelyre szüksége van: gyengéden segíti a szem természetes aktivitását, és kiegyensúlyozott látást biztosít minden irányba és távolságra, ezáltal megelőzi az állandó közeli alkalmazkodás következtében kialakuló szemfáradságot és fejfájást. Elsősorban azoknak - a jellemzően 25 év feletti - szemüvegviselőknek ajánljuk, akiknek távoli szemüvegre van szükségük, ugyanakkor nap, mint nap végeznek közeli (pl. számítógépes) munkát, vagy sok időt töltenek digitális eszközök használatával, például sokat interneteznek okostelefonon, laptopon vagy táblagépeken.

Nulux Active logo

 

 

*Az ajánlat 2013. július 01. - augusztus 31. között vagy a készlet erejéig érvényes, HOYA Nulux Active szemüveglencse vásárlása esetén a gyártó által meghatározott paraméterekben. A tavalyi árhoz képest 50% kedvezmény Nulux Active 1.5 SHV MAP szemüveglencsére vonatkozik. A további Nulux Active lencsetípusokra vonatkozó kedvezmény eltérő lehet. Az ajánlat nem tartalmazza a szemüvegkeret árát és a szemüvegkészítés esetleges díját. A kép illusztráció. Az akció nem minden Opticnet Partnernél érhető el!

 

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark