Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Akciók Korábbi akciók Korábbi szemüveg akciók Prémium Hoyalux iD multifokális szemüveglencsék 25% kedvezménnyel!

Multifokális szemüveglencse 25% kedvezménnyel!

MEGHOSSZABBÍTVA 2013. JANUÁR 31-IG!
 
Tökéletes látásélményt szeretne 40 éves kor felett is?

Vásároljon most premium kategóriájú Hoyalux iD multifokális szemüveglencsét 25% kedvezménnyel az Opticnet Partnereknél!*

 

Kinek ajánljuk a Hoyalux iD multifokális (progresszív) szemüveglencsét?

40 éves kor felett az éles látás már problémát jelenthet egyaránt távolra és közelre. Különösen gyenge fénynél olyan feladatok, mint az olvasás és varrás egyre nehezebbé válnak. Észrevehetjük például, hogy a betűk tisztább látása érdekében távolabbra kell tartanunk az újságot. Ezt a jelenséget nevezik presbiópiának, vagy más néven öregszeműségnek, melynek kialakulása természetes folyamat.

 

Multifokális szemüveglencse

A multifokális szemüveglencsék speciális kialakításuknak köszönhetően tiszta, éles látást biztosítanak minden távolságra (közelre, távolra és a köztes távolságokra egyaránt), így többé nem kell külön szemüveget viselnie az olvasáshoz és a távolra látáshoz (pl.: autóvezetéshez). A multifokális lencsék a bifokális lencséknél modernebb és esztétikusabb megoldást nyújtanak.

Az Önnek legmegfelelőbb multifokális szemüveglencse kiválasztásához kérje Szakértő Látszerészeink segítségét! Tudjon meg többet a multifokális szemüvegekről új progresszív lencse szakértő oldalunkon is!

Az Opticnet ajánlása: Egy multifokális lencse, amelyet Ön inspirált

iD_LifeStyle_V_rgb

Az akció időtartama: 2012. november 1.- december 31. MEGHOSSZABBÍTVA 2013. JANUÁR 31-IG!

 

* Az ajánlat 2012. november 1-től 2013.január 31-ig vagy a készlet erejéig érvényes az üzletben megjelölt progresszív szemüveglencsékre, a forgalmazó által meghatározott dioptria tartományban. Az akció nem minden Opticnet Partnernél érhető el.

 

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark