Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Akciók Korábbi akciók Korábbi szemüveg akciók Progresszív szemüveglencse akció

Progresszív szemüveglencsék - Multifokális szemüveg akcióMinőségi progresszív szemüveglencsék 36% kedvezménnyel!

Ismerje meg a multifokális (progresszív) szemüveglencsék nyújtotta előnyöket és lásson tisztán egy szemüveggel minden távolságra, minden élethelyzetben!

Ne szalassz el limitált ajánlatunkat és vásároljon most minőségi Hoya progresszív szemüveglencsét 36% kedvezménnyel az Opticnet Partnereknél!

MEGHOSSZABBÍTVA SZEPTEMBER 30-IG!

Kinek ajánljuk a multifokális (progresszív) szemüveglencsét?

40 éves kor felett az éles látás már problémát jelenthet egyaránt távolra és közelre. Különösen gyenge fénynél olyan feladatok, mint az olvasás és varrás egyre nehezebbé válnak. Észrevehetjük például, hogy a betűk tisztább látása érdekében távolabbra kell tartanunk az újságot. Ezt a jelenséget nevezik presbiópiának, vagy más néven öregszeműségnek, melynek kialakulása természetes folyamat.

Amplitude TF hoya rgb SummitPro TF rgb SummitCD TF rgb

Multifokális szemüveglencse

A multifokális szemüveglencsék speciális kialakításuknak köszönhetően tiszta, éles látást biztosítanak minden távolságra (közelre, távolra és a köztes távolságokra egyaránt), így többé nem kell külön szemüveget viselnie az olvasáshoz és a távolra látáshoz (pl.: autóvezetéshez). A multifokális lencsék a bifokális lencséknél modernebb és esztétikusabb megoldást nyújtanak.

Az Önnek legmegfelelőbb multifokális szemüveglencse kiválasztásához kérje Szakértő Látszerészeink segítségét! Tudjon meg többet a multifokális szemüvegekről új progresszív lencse szakértő oldalunkon is!

Az akció időtartama: 2013. szeptember 1-20.

 * Az ajánlat 2013. szeptember 1-20. között vagy a készlet erejéig érvényes az üzletben megjelölt progresszívszemüveglencsékre, a forgalmazó által meghatározott dioptria tartományban. Az akció nem minden Opticnet Partner optikában érhető el! További részletek az üzletben!

Tökéletes látásélményt szeretne 40 éves kor felett is?

Vásároljon most premium kategóriájú Hoyalux iD multifokális szemüveglencsét 25% kedvezménnyel az Opticnet Partnereknél !*


Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark