Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Akciók Korábbi akciók Korábbi szemüveg akciók Rajzverseny - Sorsolás

Rajzverseny - Sorsolás

Gyereknapi rajzversenyPercről-percre követtük nyomon a gyermeknapi "Mesefigurák szemüvegben" gyermekrajz verseny sorsolását 2009. május 31-én.

9:34 A 3 fős sorsolási bizottság (Nemes Dóra, Horváth Nikolett és Bácskai László megérkezik az Opticnet Irodába)

9:51 A több, mint 2000 pályázat szétterítésre került az asztalon. A bizottság tagjai a közjegyzőt várják.

9:53 A közjegyző (dr. Bányai Mária) megérkezik az irodába, elkezdődik az adminisztráció.

9:56 Hivatalosan is megállapításra kerül, hogy összesen 2.008 db pályamű érkezett be a 110 Opticnet Partnerhez, összesen.

Külön dícséret illeti Kalocsa és környékén élő gyerekeket, aki a Vicai-Optikába vitték be rajzaikat. Ha darabszámban kellene győztest hirdetünk, Kalocsa nyerne biztosan. De ugyebár ez egy sorsolás...

10:00 Megkezdődik a sorsolás.

Nemes Dóra, a sorsolási bizottság tagja kezdi a húzást. A tét a 3. hely, azaz 4 belépő egy család részére a Fővárosi Növény- és Állatkertbe.

A III. díj nyertese: Simon Nóra(Szeghalom) aki a szeghalmi Veronika Optikában adta le rajzát. dr. Bányai Mária közjegyző megállapítja, hogy a húzás szabályos és eredményes volt.

10:05 Horváth Nikolett, a sorsolási bizottság tagja, az Opticnet Hungary Marketing Menedzsere húzza a második díj nyertesé, aki Styrassic Dinoszaurusz Parkba nyer 4 fő részére utazást.

A II. díj nyertese: Hauschild Péter (Komárom) aki a komáromi Sárosi Optikában adta le rajzát. dr. Bányai Mária közjegyző megállapítja, hogy a húzás szabályos és eredményes volt.

10:10 Bácskai László, a sorsolási bizottság tagja, az Opticnet Hungary cégvezetője kihúzza az első díj nyertesét, aki családjával együtt egy párizsi DISNEYLAND-i UTAZÁST NYER:

sorsols_utn.jpg Az I. díj nyertese: Csókás Cintia Tamara (Kaposfüred) aki Kaposváron, Nagy Csabáné látszerész mesternél adta le a rajzát!

dr. Bányai Mária közjegyző megállapítja, hogy a húzás szabályos és eredményes volt.

10:25 dr. Bányai Mária közjegyző a hivatalos jegyzőkönyv aláírásával hitelesíti a sorsolást.

Ezúton gratulálunk mindenkinek, aki szerencsés volt és annak is, aki nem, hiszen gyönyörű rajzok érkeztek be hozzánk, rengeteg mesefigura rengeteg szemüvegben!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia