Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Akciók Korábbi akciók Korábbi szemüveg akciók Repüljön ingyen új szemüvegében!

Repüljön ingyen új szemüvegében!

Vásároljon most 1 pár Hoyalux iD multifokális lencsét az Opticnet Partnereknél, és új szemüvege mellé egy MALÉV repülőjeggyel ajándékozzuk meg Önt, hogy kipihenhesse az idei év fáradalmait!*

Az akció időtartama: 2010. november 1.- 2011. február 28.

Kinek ajánljuk a Hoyalux iD multifokális (progresszív) szemüveglencsét?

40 éves kor felett az éles látás már problémát jelenthet egyaránt távolra és közelre. Különösen gyenge fénynél olyan feladatok, mint az olvasás és varrás egyre nehezebbé válnak. Észrevehetjük például, hogy a betűk tisztább látása érdekében távolabbra kell tartanunk az újságot.

 

A Hoyalux iD lencsék megannyi fókuszpontjuknak köszönhetően tiszta, éles látást biztosítanak közelre, távolra és a köztes távolságokra egyaránt, így nem kell külön szemüveget viselnie az olvasáshoz és a távolra látáshoz (pl.: autóvezetéshez).

Milyen előnyöket nyújt a Hoyalux iD multifokális lencse?

  • Éles látást távolra, valamint olvasás közben
  • Magabiztos közlekedést a lépcsőn lefelé
  • Biztonságos autóvezetést
  • 6 hónapig garancia szavatolja a megszokást

Szeretne többet megtudni a Hoyalux iD multifokális szemüveglencsékről? Kattintson!

A Hoyalux iD multifokális lencse ajánlott kiinduló fogyasztói ára 42 000 Ft/db. Az ajánlott fogyasztói ár a dioptria igény, a felületkezelés és a választott keret típusának függvényében eltérő lehet.**

Hoyalux iD MyStyle extra vékonyított szemüveglencse Hi-Vision LongLife tükröződésmentesítő réteggel: 111 220 Ft**

 

*Az akció 2010. november 01-től  2011. február 28.-ig vagy a készlet erejéig érvényes 1 pár Hoyalux iD MyStyle, Hoyalux iD Lifestyle, Hoyalux iD InStyle vagy Hoyalux iD WorkStyle szemüveglencse vásárlása esetén. 

A feltételeknek megfelelő vásárló egy darab, a saját nevére szóló (mely nevet a foglalásra jogosító kupon „Utas” rovata tartalmazza,) oda-vissza útra, turistaosztályra érvényes, 2010. december 1. – 2011. június 30. között leutazható ajándék repülőjegyet választhat (utazásból kizárt időszak: 2010. december 15. – 2011. január 5.) az alábbi városok valamelyikébe, budapesti indulással: Amszterdam, Athén, Belgrád, Berlin, Dublin, Göteborg, Hamburg, Helsinki, Isztambul, Koppenhága, Lárnaka, London, Madrid, Marosvásárhely, Milánó, Ogyessza, Párizs, Prága, Róma, Split, Stockholm, Stuttgart, Szaloníki, Szófia, Várna, Zürich.

Az ajándék repülőjegyek a Malév mindenkori aktuális menetrend szerinti járatai foglaltságának függvényében igényelhetők és használhatók fel T foglalási alosztályon. A külföldi városban történő kinn tartózkodás minimum egy szombat éjszaka, a maximum 14 nap. Az ajándék repülőjegyek foglalásának az utazás megkezdése előtt legalább 30 nappal meg kell történnie. A tájékoztatás nem teljes körű, az akció részletes leírását a www.hoya.hu, valamint a www.malev.hu/hoya weboldalakon elérhető Részvételi Feltételek tartalmazzák. A Malév a menetrend változtatás jogát fenntartja.


** A feltüntetett ajánlott fogyasztói árak üzletenként eltérőek lehetnek, és nem tartalmazzák a szemüvegkeret árát, valamint a szemüvegkészítés és a szemvizsgálat esetleges díját.

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark