Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Akciók Korábbi akciók Korábbi szemüveg akciók Speciális októberi szemüveg ajánlat MAKASZ tagok részére

Speciális októberi szemüveg ajánlat MAKASZ tagok részére

makasz hirlevel oktoberSpeciális szemüveg ajánlat CSAK OKTÓBERBEN kizárólag MAKASZ tagok részére!

PROGRESSZÍV SZEMÜVEG 40+20% KEDVEZMÉNNYEL!*

Október a Látás Hónapja! Ebben a hónapban minden figyelem a látás és a szem egészségének megóvására irányul. Az Opticnet Partnerek ebből az alkalomból egy speciális progresszív szemüveg ajánlattal várják Önt:

 

40% kedvezmény minőségi Hoya progresszív szemüveglencsékre

+

20% kedVezmény Jurier&Co. szemüvegkeretekre

 

Kinek ajánljuk a multifokális (progresszív) szemüveglencsét?

40 éves kor felett az éles látás már problémát jelenthet egyaránt távolra és közelre. Különösen gyenge fénynél olyan feladatok, mint az olvasás és varrás egyre nehezebbé válnak. Észrevehetjük például, hogy a betűk tisztább látása érdekében távolabbra kell tartanunk az újságot. Ezt a jelenséget nevezik presbiópiának, vagy más néven öregszeműségnek, melynek kialakulása természetes folyamat.

Multifokális szemüveglencse

A multifokális szemüveglencsék speciális kialakításuknak köszönhetően tiszta, éles látást biztosítanak minden távolságra (közelre, távolra és a köztes távolságokra egyaránt), így többé nem kell külön szemüveget viselnie az olvasáshoz és a távolra látáshoz (pl.: autóvezetéshez). A multifokális lencsék a bifokális lencséknél modernebb és esztétikusabb megoldást nyújtanak.

Az Önnek legmegfelelőbb multifokális szemüveglencse kiválasztásához kérje Szakértő Látszerészeink segítségét! Tudjon meg többet a multifokális szemüvegekről új progresszív lencse szakértő oldalunkon is!

Megéri sietni, nehogy lemaradjon erről a fantasztikus ajánlatról!

 

*Az ajánlat 2013. október 1-31. között vagy a készlet erejéig érvényes az üzletben megjelölt progresszív szemüveglencsével és Jurier&Co. szemüvegkerettel készíttetett komplet szemüveg vásárlása esetén. Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat illetve szemüvegkészítés díját. A kedvezmény a MAKASZ tagoknak biztosított 10%-os alapkedvezménnyel nem vonható össze. További részletek az üzletben!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark