Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Akciók Korábbi akciók Korábbi szemüveg akciók Szemre való progresszív lencse kedvezmény

Szemre való progresszív lencse kedvezmény

Szemre való kedvezmény az Opticnettől! Elmúlt 40 éves? Problémát okoz már az olvasás? Cserélgeti a távoli szemüvegét és az olvasót?

A Hoyalux iD progresszív (multifokális) szemüveglencse újra éleslátást biztosít

  • távolra
  • olvasásához
  • vezetéshez

vagy akár lépcsőn lefelé közlekedéskor.

Hoyalux iD progresszív lencséjét, melyet milliók viselnek elégedetten világszerte, most 25% kedvezménnyel vásárolhatja meg az Opticnet Partnereknél!

Hol találja az Opticnet Partner magán optikákat? Már közel 70 városban országszerte, Önhöz is biztosan közel. Keresse az Opticnet logót az üzletek kirakatán!

Az Opticnet Partnerek címeit, szolgáltatását, nyitva tartását, telefonszámait ITT találja.

Kérdése van? OPTICNET FORRÓ DRÓT: 40 - 300 - 301 (hétköznap 9:00-tól 17:00-ig hívható)

Érvényes 2008. november 15-től 2009. január 31-ig.

További hasznos információk a Hoyalux iD progresszív szemüveglencséről:

Az évek múlásával - ahogyan minden szövetünk - szemünk is öregszik, veszít rugalmasságából. 45 éves kor fölött szemlencsénk már kevésbé képes az alkalmazkodásra, ilyenkor tapasztaljuk, hogy kezünk nem elég hosszú az újságot tartani, vagy a számítógép képernyőjén a szöveget nem látjuk elég élesen. Olvasószemüvegre van szükségünk, de ekkor külön problémát okoz, hogy a távoli és a közeli szemüveget kénytelenek vagyunk cserélgetni.

Modern világunkban a technológia vívmányainak köszönhetően az ezzel járó kellemetlenségek már hatékonyan enyhíthetőek. Erre a célra fejlesztették ki a progresszív (más néven multifokális) szemüveglencséket, amelyek egyidejűleg teszik lehetővé a közeli és távoli látásproblémák korrigálását. A legmodernebb és egyben legkényelmesebb megoldás a 45 év felettiek látásproblémájára a Hoya által kifejlesztett Hoyalux iD progresszív szemüveglencse, amellyel zavartalan látómező tárulhat elénk.

A legújabb fejlesztésű progresszív lencse megszámlálhatatlanul sok fókuszponttal rendelkezik, ezért nem csak távolra és közelre, hanem bármilyen távolságra éles képet ad, így a közeli billentyűzet vagy a könyv a kezünkben ugyanolyan jól látható, mint a távolabbi képernyő. A kiszélesített látómezőnek köszönhetően a Hoyalux iD progresszív lencsék viselésekor Ön biztonságban érezheti magát akár a lépcsőn lefelé halad, akár vezetés közben a tükrökbe pillant. A Hoyalux iD progresszív lencsék további előnye, hogy Ön nagyon könnyen és gyorsan megszokja új szemüvege viselését, hiszen a Hoyalux iD lencséket úgy alkották meg, hogy a megszokási idő a lehető legrövidebb legyen.

A Hoyalux iD progresszív lencséket milliók viselik elégedetten világszerte!

A Hoyalux iD szemüveglencse kiskereskedelmi árairól:

A szemüveglencse kínálat nem hasonlítható a számítógépekhez, cipőkhöz vagy a hajszárítók választékához. Csak a Hoyalux iD lencséből kb. 52 féle típus létezik. Az ár változik attól függően, kinek milyen a dioptriája (véoknyított lencse kell neki, de ebből is 4 féle létezik), milyen antireflex réteget kér, de még a lencse kialakításában is van különbség. Különbözik az ár akkor is, ha valaki például fúrt (keret nélküli) szemüveget szeretne vagy a fényre sőtetedő változat érdekli, mert más alapanyagú lencsét kell rendelnie a látszerésznek. Összességében véve a vásárlói látásélességének, a választott keretnek, a felírt dioptriának megfelelően és a pénztárcától függően, személyesen tudnak ajánlani az Opticnet Partnerek bizonyos típusú lencséket. Az alapár, ami a Hoyalux iD esetében a Hoyalux iD Lifestyle 1.50-ös (nem vékonyított, nem fényre sötétedő) Hard Hi-Vision réteggel ellátott lencsét jelenti, és már "abszolútprémium kategória, az akciós időszakban 31.030 Ft-/db-tól indul, de ez az egyéni igényektől függően változhat. (a szemvizsgálat, a szemüvegkészítés és a szemüvegkeret árakról kérjük érdeklődjön az Opticnet Partnereknél!).Az ár tájékoztató jellegű.

Hoya tippek és tanácsok a lencséhez:

  • A lencse megszokására nyugodt időszakot - például hétvégét - válasszunk. Reggel, kipihent szemmel kezdjünk neki a tanulásnak.
  • A Hoya progresszív szemüveglencsék minden esetben megszokási garanciával vásárolhatók meg.

HOYALUX iD - Garantált éleslátás

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia