Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Riportok

riportok

A csend hangja - Interjú Weisz Fannival

weisz-fanni-111113526407756044Weisz Fanni. Egy gyönyörű hallássérült modell, aki látszatra pont olyan, mint a vele egy idős fiatalok, valamiben mégis nagyon más! Az egykori szépségkirálynő zsenge kora ellenére már évek óta a siketek és fogyatékkal élő emberek esélyegyenlőségért küzd minden lehetséges eszközzel. Törekvései sokak számára példamutatóak, és szerencsére sokak mellé is állnak ebben az értékes ügyben.

Bővebben...

ByeAlex: „Mindenben az egyediségre törekszem”

ByeAlex 4Márta Alex különc, kicsit fura, megosztó figura, akit azonban nem lehet figyelmen kívül hagyni. A fiatal énekes egyik napról a másikra lett ismert, ám annak ellenére, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatóversenyét megnyerte, ő most is változatlan lazasággal, tréningnadrágban és pólóban megy fellépni. Sikere titka talán abban is rejlik, hogy láthatóan nem adta fel önmagát.

Bővebben...

Egy éves a Nagy Látásteszt!

a_nagy_latasteszt_logo_ujEgy éve indult útjára a Nagy Látásteszt szűrőbusza, amelyen az Opticnet partnerhálózat szakértő látszerészei ingyenesen tesztelték az ország lakosságának látását. A szakemberek eddig 58 helyszínen 5587 főt vizsgáltak meg, és megdöbbentő eredményeket tapasztaltak.  Többek közt kiderült, hogy a tesztet elvégzők 74%-nak további látásvizsgálatra volna szüksége, de az is bebizonyosodott, hogy a férfiak sokkal kevésbé figyelnek szemük világára, mint a nők.

Bővebben...

Az emberek 70%-a nem megfelelő dioptriájú szemüveget visel

A_Nagy_Latasteszt_20112010 nyarán került megrendezésre első alkalommal A Nagy Látásteszt karitatív kezdeményezés az Opticnet Hungary Egyesülés- a szakértő látszerészek csoportja- szervezésében, melynek segítségével 2 hónap alatt az ország számos, összesen 20 helyszínén biztosították az ingyenes teszt lehetőségét. Idén 60 városban fordul majd meg a Nagy látásteszt szűrőbusza.
Bővebben...

Sztárinterjú Marót Vikivel

Opticnet sztárinterjú Marót VikivelAz Opticnet Magazin 7. számának elkészítése kapcsán sikerült mikrofonvégre kapnunk az aranytorkú retró rock'n roll királynőt, Marót Vikit. Vikit a legújabb Retúr nevet viselő nagylemez mellett a színes, olykor bóhókás szemüvegeiről is kifagattuk.

Bővebben...

Sztárinterjú Gundel Takács Gáborral

Gundel Takács GáborA sokoldalú műsorvezetőtől és szakkomentátortól, Gundel Takács Gábortól nemrégiben megtudtuk, hogy milyen viszonyban is áll valójában a szemüvegével.

Bővebben...

Sztársarok: Falusi Mariann

falusi_mariann"A jó szemüveg a figyelemfelkeltés hatásos eszköze!" Interjú Falusi Mariannal.

Bővebben...

1. oldal / 2

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia