Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Riportok Sztársarok: Csiszár Jenő

Sztársarok: Csiszár Jenő

Csiszár JenőInterjú Csiszár Jenővel

Üdv! Hogy van, mivel telnek a napjai mostanában?

Csiszár Jenő: Remekül, süt a nap, pörgős napokat élek.

Hajnalban tv majd utána azonnal a rádió. Csináltunk a barátaimmal egy rádiót Budapesten, a neve Rádió Q 99.5 amit Budapesten és nyolcvan kilométeres körzetében hallgathatnak azok a rádió hallgatók, akik gerjednek a nagyon jó britt zenére, szeretik az értelmes beszélgetéseket és még talán segíteni is tudunk nekik eligazodni a közlekedési káoszban és talán tippeket adhatunk a minőségibb életformához.

Ezek szerint maradt a régi, pörgős Csiszár Jenő?

CsJ: Ú gy tűnik, én nem tudok más tempóban dolgozni. Ugyan néhány évre kivontam magam a forgalomból, és akkor úgy istenigazából semmit nem is csináltam, de azt is ugyanúgy, száz százalékosan. Sajna mostanra bebizonyítottam magamnak, hogy akár henyélek, akár dolgozom, azt teljes erőbedobással teszem.

Lesz még Apukám világa?

CsJ: Azt gondolom, hogy annak akkor és ott volt az ideje, ott volt jó helyen. Más világot élünk ma már. De a Rádió Q kicsit talán a folytatása annak a szellemiségnek, amit az Apukám világában próbáltam elültetni. Akár zenében, akár gondolatokban, akár az élethez való viszonyban.

A Mokkában többször látjuk szemüvegben... Hány szemüvege van?

CsJ: Olvasó szemüvegre van csak szükségem, hál' Istennek, egyelőre. Ezzel is elég sok bajom van. Soha nem találom, amikor éppen kellene. A televízióban használt olvasószemüvegemet pedig szigetelőszalaggal kellett újjávarázsolni, mert egyik reggel arra eszméltem, hogy adás előtt három perccel a kezemben maradt mind a két szára. Volt is kapkodás hiszen az adásmenetet, amelyből a műsorban általában dolgozunk, elég pici betűkkel írják meg nekünk. Konkrétan semmit nem láttam. Jelentem, azóta már az Opticnet jóvoltából egy vadonatúj fekete, az előző szemüvegemhez hasonló csoda boldog tulajdonosa vagyok. Egy új világ tárult fel előttem.

Ennek igazán örülünk! Milyen a viszonya a szemüveghez, napszemüveghez?

CsJ: A szemüveg, mint eszköz számomra sok probléma forrása, de muszáj megszoknom. A napszemüveg pedig huszonnégy órás ruhadarabom, lassan harmincöt éve. Sokat dolgoztam éjszakánként, mesterséges fényben. Diszkókban, színpadon erős lámpák alatt és sajnos a szemem nagyon érzékeny, így nemcsak nyáron, de télen is védelmet és segítséget nyújt a szememnek.

Van kedvenc márkája?

CsJ: I gen, napszemüvegben az ARN ETTE.

Törődik-e a szemével, fontos-e a napszemüveg, szemüveg minősége, optikában vásárolja?

CsJ: A szememmel a sminkesek törődnek, reggelente nyomják belém a szemcseppeket. Napszemüvegben pedig csakis a kedvenc márkámat hordom, mert nem csak tetszik, de biztonságot is nyújt a szememnek.

Köszönjük az interjút és további pörgős napokat, éjszakákat kívánunk!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark