Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Rólunk írták Kalocsai Néplap 2011. 09. 03. - A Nagy Látásteszt

Kalocsai Néplap 2011. 09. 03. - A Nagy Látásteszt

Nagy_Latasteszt_KalocsanAz ünnepelt adta az ajándékot

18 éves lett a Vicai optika!

2011.09.03 11:24    |    G.E.

1993. augusztus 31-én nyitotta meg üzletét Viczay Lajos aranyokleveles látszerész a Szent István út 37-ben. Az üzlet azóta folyamatosan bővült, a szolgáltatások skáláján egyre több lehetőség tűnt fel. A családi vállalkozás vezetése apáról fiúra szállt: ma már Viczay Endre diplomás optometrista kezében van. Ami nem változott az eltelt évek alatt, az a vásárlók figyelmes, udvarias, szakszerű kiszolgálása.

A születésnapon rengetegen keresték fel az üzletet, hiszen a vendéglátás – finom falatok, üdítők – mellett az optikában egyéb meglepetésekkel is szolgáltak az érdeklődőknek.

Az egyik újdonság, hogy ettől a naptól kezdve hallásvizsgálatot is végeznek az üzletben, és hallókészülékeket is lehet kapni. Amíg a páciensek sorban álltak a dr. Vass Hedvig által végzett tesztvizsgálatra várva, addig a hallókészülékeket forgalmazó cég képviselőjével beszélgettünk az új lehetőségről.

– Két cég, a Bernafon és a Siemens termékeivel találkozhatnak a Vicai Optikában a kedves vevők a jövőben – mondta Meskó Csaba, a Yarus Trade Kft. igazgatóhelyettese. – A hallókészülék ellátást eddig a kórházzal együttműködve végeztük. Új lehetőség, hogy hallásvizsgálat elvégzésére is lesz mód az üzletben, szakorvosi és szakasszisztensi háttérrel. Természetesen a szervizszolgáltatást is biztosítjuk: az esetlegesen meghibásodott készülékeket az üzletben leadhatják, mi elszállítjuk, és 2-3 napon belül gondoskodunk a javítás elvégzéséről.

– Hányféle termék válik hozzáférhetővé az új szolgáltatással?

– Körülbelül 80 féle hallókészüléket forgalmazunk, természetesen TB támogatott termékek is vannak a választékban. A hallásvesztés számos problémát okoz az ebben szenvedőknek, a hallókészülék használata jelentősen javítja az életminőséget, lehetővé téve, hogy a hallássérült ember ne veszítse el kapcsolatait a külvilággal, és megőrizhesse munkaképességét.

Viczay Endre üzletvezetővel nem volt egyszerű szót váltani, hiszen a születésnap programjainak bonyolítása rengeteg elfoglaltsággal járt.

– Mennyit változott profiljában és szolgáltatásaiban a Vicai Optika a kezdetekhez képest?

– Profiljában először történik változás a hallásvizsgálatok és a hallókészülék-forgalmazás megkezdésével. Eddig a szemészeti betegségek szűrése, vizsgálata, szemüvegek, kontaktlencsék minél nagyobb választékban történő biztosítása zajlott az üzletben. A jövőben keddi napokon délután három órától lesz hallásvizsgálat, ugyanúgy előjegyzéssel, ahogyan azt már a szemészeti rendelésen megszokhatták a kedves betegek. Dr. Vass Hedvig audiológus szakorvos és Szabóné Kákonyi Mónika elektrofiziológiai asszisztens fogják ellátni ezt az új feladatot üzletünkben, és közreműködnek a hallókészülékek használatára való felkészítésben is.

– Mivel várták ma, a születésnapon az érdeklődőket?

– Nagy látástesztet végeznek a szakemberek az OPTICNET mozgó buszával, az ingyenes látásélesség-szűrés mellett dr. Andriska Marietta szemészorvos is ott van a buszon, és segít a szemészeti betegségek felfedezésében. Aki a látásteszten részt vett, kap tőlünk egy 3000 forint értékű kupont, amelyet az üzletben bármire beválthat. Emellett hallásvizsgálat is zajlik, és akinél problémát fedeztünk fel, előjegyezzük a keddi rendelésekre.

A Vicai Optikában délelőtt megjelent dr. Mészáros István templomigazgató, aki arról beszélt, mennyire fontosak az ép érzékszervek a teljes élethez. Elismeréssel szólt a Vicai Optika magas színvonalú munkájáról, és megáldotta az üzletet.

 http://www.kalocsaineplap.hu/hu/kalocsa/kalocsa_viczay_optika_szem_hallas_vizsga

 

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark