Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Márkák Almenük Szemüvegek, napszemüvegek

SWING

Logo1SwingENAz optika keretek a TR-90 Natural technológiával készülnek. A szemüvegek 100%-osan antibakteriálisak, mely komoly előnyöket kínál, különösen a gyermekek számára. A keretek színezéséhez organikus ételszínezőket használnak, melyek meggátolják a mikrobiotikus, toxikus és allergiás megbetegedéseket az emberi testtel kompatibils anyaguk révén. Ezeket az anyagokat a cumisüvegek, cumik gyártásában, gyermek étel készítéséhez, és orvosi területen használják. A TR-90 Natural alapanyagot használják művi szervpótlások során is, köszönhetően a nagyfokú kompatibilitásának az emberi szervezettel.

Manapság a legtöbb kutatóintézet a TR-90 Natural használatát javasolja a szemüvegek készítéséhez.

A szemüvegek súlya nem haladja meg a 3-5 grammot, kifejezetten hajlékonyak és törhetetlenek. A teljes mértékben organikus és 100%-ban újra feldolgozható alapanyagnak köszönhetően ezek a termékek teljes mértékben megfelelnek a környezet iránti felelősségvállalással kapcsolatos elvárásoknak, továbbá az alacsony áruk is kedveltté teszik azokat a felhasználók szemében.

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark