Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Szolgáltatások

szolgáltatások

Vállalati szemészeti szűrések

Az 50/1999. (XI. 3.) EüM rendelete alapján (a képernyő előtti munkavégzés minimális egészségügyi és biztonsági követelményei) azon munkavállalók részére, akik naponta legalább 4 órát töltenek monitor előtt, a munkáltatónak kötelező az éleslátást biztosító szemüveg térítése.

Az Opticnet Hungary Egyesülés költséghatékony és időtakarékos megoldást nyújt minden Cégnek ennek megoldásában.

Bővebben...

6x Opticnet Garancia

6xgaranciaAz Opticnet Partnerek Szakértő Látszerészeinek több éves tapasztalata és szaktudása mellett az Opticnet 6x garanciarendszere* biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben.

 

Bővebben...

Kiemelt AXA egészségpénztári Partnerek

axa_logo

 

2010 decemberétől a megjelölt Opticnet Partner optikákban kiemelt AXA egészségpénztári szolgáltatás indul. Ennek keretében az AXA és GENERALI egészségkártyával rendelkezők egyedi kezdeményeket vehetnek igénybe Szakértő Látszerészeinknél:

 

Bővebben...

Egészségpénztárak

Annak érdekében, hogy Ön még egyszerűbben és kényelmesebben vásárolhassa meg új szemüvegét vagy kontaktlencséjét, az Opticnet Partner optikák számos egészségbiztosítási pénztárral kapcsolatban állnak.*

Bővebben...

visuReal

Szemüveg vásárlás a VisuReal program segítségével könnyen, gyorsan az Opticnet Partner OptikákbanA szemüvegvásárlás gyakran igazi kihívás. Olyan keretet szeretnénk, amely valóban illik hozzánk, olyan szemüveglencsét, amely tökéletes látást biztosít számunkra, de e kettő együttes megvalósítása nem mindig egyszerű feladat.

Bővebben...

Opticnet 6 pontos látásvizsgálat

Vizsgáltassa meg látását az Opticnet Partner Optikákban!

A vizsgálat mindössze 6 egyszerű lépésből áll.

Bővebben...

1. oldal / 2

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia