Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Főoldal Alap A társadalom szolgálatában

Társadalmi felelősség

Vakfoci válogatott győzte le a sztárokat

foci vincze

Van egy sportág, amit szinte mindenki ismer és nagy valószínűséggel játszotta már életében. Igen, a fociról beszélünk, focizni mindenki tud valamennyire, mondhatnánk, de mi történik, amikor nem látunk semmit és csak segítők bekiabálása és csörgőlabda segítségével tudunk tájékozódni a pályán? Vakfoci!

Bővebben...

Amikor szól a szív...

szol-a-sziv-alapitvany-logoMagyarországon a súlyos fokban látássérült gyermekek oktatásának – nevelésének, hagyományosan legnagyobb méretű, országos speciális intézménye a Vakok Óvodája, Általános Iskolája, Speciális Szakiskolája, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménye, Diákotthona és Gyermekotthona. A vak gyermekek nevelésére-oktatására létrehozott intézmény nagy múltra tekint vissza, hiszen a látássérültek intézményes nevelése 1825 óta működik Magyarországon.

Bővebben...

Rászorulóknak ajándékozott szemüveget veszprémi Partnerünk, a Szemeszter Optika

szemeszter_optika_szemuvegadomanyTíz szemüveget ajándékozott rászorulóknak veszprémi Opticnet Partnerünk, a Szemeszter Optika, amit november 6-án, hétfőn délután vehettek át az érintettek az üzletben.

Egy ember életminőségét határozza meg a látás állapota. Nem elég csak szemüveget venni, szakember közreműködése is szükséges, hogy hatékony és ideális legyen a látás javulása – mondta köszöntőjében dr. Strenner Zoltán, a közjóléti bizottság elnöke, aki egyben megköszönte a vállalkozók segítségét.

Bővebben...

Háromszázan vettek részt a Látás Napján

keresztes_ildiko_latasszuresen

Hatalmas érdeklődés mellett zajlott a Látás Hónapja keretében október 8-án megrendezett ingyenes látásszűrő nap a budapesti Erzsébet téren. A közel 300 érdeklődő mellett ismert emberek is szép számban ültek a vizsgálószékbe. A rendszeres látásellenőrzés mellett tette le a voksát többek között Ördög Nóra, Keresztes Ildikó, Jáksó László, valamint az X-Faktor fiatal sztárjai Gyurcsik Tibi és Szirota Jennifer is, hogy ezzel is hangsúlyozzák, mennyire fontos a rendszeres kontrollvizsgálat a látásproblémák és a szem betegségeinek korai felismerésében.

Bővebben...

BAM! - Bringázz a tisztább levegőért!

bringazz_a_munkabaA Bringázz a munkába! kampány célja, hogy népszerűsítse a mindennapi kerékpáros közlekedést, ezáltal egészségesebbé tegye életünket, tisztábbá városaink levegőjét. A Magyar Kerékpárosklub és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium összefogásából megvalósuló kezdeményezés 2008 őszén kelt életre, azóta évente két alkalommal, tavasszal és ősszel kerül megrendezésre.

Bővebben...

1. oldal / 2

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia