Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Főoldal Alap A társadalom szolgálatában BAM! - Bringázz a tisztább levegőért!

BAM! - Bringázz a tisztább levegőért!

bringazz_a_munkabaA Bringázz a munkába! kampány célja, hogy népszerűsítse a mindennapi kerékpáros közlekedést, ezáltal egészségesebbé tegye életünket, tisztábbá városaink levegőjét. A Magyar Kerékpárosklub és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium összefogásából megvalósuló kezdeményezés 2008 őszén kelt életre, azóta évente két alkalommal, tavasszal és ősszel kerül megrendezésre.

Az 5 hetes kampány keretében alkalmanként átlagosan több mint 10 ezren bringáznak munkába, és jegyzik egy közlekedési naplóban a biciklin megtett távot. A kilómétereket egyénileg vagy akár a munkatársaival közösen is gyűjthetik a vállalkozó szellemű résztvevők értékes nyereményekért.

A kezdeményezés tavaszi fordulója május 15-én zárul, a nyeremények kisorsolására pedig május 22-én kerül sor!

Az éles látás mellett az Opticnet Partnereknek szívügye az egészséges környezet is, ezért a tavaszi fordulót 4 darab speciálisan kerékpározáshoz kifejlesztett Head sportnapszemüveggel támogattuk!

bringazas

www.bam.hu

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark