Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Főoldal Alap A társadalom szolgálatában Háromszázan vettek részt a Látás Napján

Háromszázan vettek részt a Látás Napján

keresztes_ildiko_latasszuresen

Hatalmas érdeklődés mellett zajlott a Látás Hónapja keretében október 8-án megrendezett ingyenes látásszűrő nap a budapesti Erzsébet téren. A közel 300 érdeklődő mellett ismert emberek is szép számban ültek a vizsgálószékbe. A rendszeres látásellenőrzés mellett tette le a voksát többek között Ördög Nóra, Keresztes Ildikó, Jáksó László, valamint az X-Faktor fiatal sztárjai Gyurcsik Tibi és Szirota Jennifer is, hogy ezzel is hangsúlyozzák, mennyire fontos a rendszeres kontrollvizsgálat a látásproblémák és a szem betegségeinek korai felismerésében.

Ijesztő az arány, amely szerint az ellenőrzésen részt vevők 77%-ánál diagnosztizáltak valamilyen látásproblémát, és ebből 21% semmilyen korrekciós eszközt nem használ annak ellenére, hogy szüksége lenne rá. Azaz tízből két ember úgy éli mindennapjait, hogy a kormánynál ülve nem látja megfelelően a gyalogost a zebránál.

gyurcsik_tibor_jakso_laszlo_latasteszt ordog_nora_szirota_jennifer_tablat_olvas

Az Opticnet nem titkolt célja, hogy Partner optikáival karöltve egészségtudatosabb életmódra nevelje az embereket. Ennek jegyében csatlakozunk immáron évek óta a Látás Hónapja kezdeményezéshez, melynek idén bronz fokozatú támogatói is lettünk, így országszerte több mint 40 optikában várjuk az érdeklődőket ingyenes szűrésre és tanácsadásra az egy hónapos kampány alatt!

A látásunk megóvását azonban az év többi hónapjában sem szabad szem elől tévesztenünk! Márciustól egészen októberig mindenkit várunk az ingyenes Nagy Látásteszt szűrőbuszon!

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark