Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Főoldal Alap A társadalom szolgálatában Lapról hangra - Látók a gyengénlátókért

Lapról hangra - Látók a gyengénlátókért

Laprol_hangraAz „Informatika a látássérültekért” Alapítvány partnereivel közösen 2011 októberében, a Nemzetközi Fehér Bot napja alkalmából indította útjára a Lapról hangra projektet. A projekt célja, hogy látó önkéntesek olvasnak fel vak és gyengénlátó embereknek olyan újságokból, folyóiratokból, amelyek kizárólag nyomtatott formában hozzáférhetőek.

A Lapról hangra azonban nemcsak egy a vak és gyengénlátó emberek újságolvasását megkönnyítő, hiánypótló kezdeményezés, hanem egy virtuális találkozóhely is olvasni szerető emberek számára attól függetlenül, hogy látnak-e vagy sem. A Lapról hangra felolvasóit és hallgatóit a közös érdeklődés, az olvasás öröme, az izgalmas cikkek kötik össze. A projekt eddigi, közel féléves fennállásának köszönhetően egy egymásra figyelő, az újdonságokra és a másik véleményére nyitott közösség van kialakulóban.

Csatlakozzon Ön is ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez! Ha szeretne felolvasóként vagy hallgatóként tagja lenni ennek a közösségnek, kérjük, látogasson el a www.laprolhangra.hu weboldalra, és regisztráljon önkéntes felolvasó vagy látássérült felhasználóként. Bízunk benne, hogy hamarosan az Ön felolvasásai és hozzászólásai is színesítik a Lapról hangra oldalt.

Támogassa adója 1%-val a Lapról hangra kezdeményezést életre keltő Informatika a Látássérültekért alapítványt! Mindössze négy 1%-os felajánlásból egy látássérült ember használt számítógéphez, 12 felajánlásból pedig képernyőnagyító szoftverhez juthat!

Infoalap_szorolap

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark