Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Főoldal Alap A társadalom szolgálatában

Társadalmi felelősség

Lapról hangra - Látók a gyengénlátókért

Laprol_hangraAz „Informatika a látássérültekért” Alapítvány partnereivel közösen 2011 októberében, a Nemzetközi Fehér Bot napja alkalmából indította útjára a Lapról hangra projektet. A projekt célja, hogy látó önkéntesek olvasnak fel vak és gyengénlátó embereknek olyan újságokból, folyóiratokból, amelyek kizárólag nyomtatott formában hozzáférhetőek.

Bővebben...

Informatika a látássérültekért

Infoalap_logoManapság sokan, sokféleképpen dolgoznak a fogyatékkal élő emberekért, különböző segédeszközökkel és szolgáltatásokkal próbálják javítani sérült embertásaik életminőségét. Jelen szellemiség jegyében jött létre 12 évvel ezelőtt az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány  is, melynek célja, hogy napjaink rohamosan fejlődő számítástechnikai és kommunikációs eszközeit (számítógép, mobiltelefon, scanner, stb.) használhatóvá, és adományozás útján elérhetővé tegye a vak és gyengénlátó emberek számára.

Bővebben...

Társadalmi felelősségünk tudatában...

Magyar_Vakok_es_Gyengenlatok_Orszagos_SzovetsegeAz Opticnetnél folyamatosan törekszünk arra, hogy felelősségteljes cégként példával járjunk elől a versenytársaink előtt azáltal, hogy rendszeres támogatással segítjük az arra rászorulókat. Ennek jegyében január hónapban 100 000 Ft-tal támogatjuk a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségét, bízva abban, hogy adományunk ezen nehéz gazdasági időkben segít a Szövetség pénzügyi helyzetének javításában.

Bővebben...

Opticnet - A szegénység elleni küzdelem kiemelt támogatója!

Opticnet_A_szegenyseg_elleni_kuzdelem_kiemelt_tamogatoja

 

Sikeresen zárult az adománygyűjtés az "Együtt a szegénység ellen" kampány keretében. A Magyar Vöröskereszt számláján 1 150 000 Ft gyűlt összesen össze, ami a 11. ARC kiállítás helyszínén még további 100 000 Ft-tal gyarapodott. Az Opticnet büszke arra, hogy tevékeny részt vállalhatott a kezdeményezésben, ezzel is kicsit könnyebbé téve a szegényebb módú emberek sorsát.

Bővebben...

2. oldal / 2

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia