Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Főoldal Alap A társadalom szolgálatában Rászorulóknak ajándékozott szemüveget veszprémi Partnerünk, a Szemeszter Optika

Rászorulóknak ajándékozott szemüveget veszprémi Partnerünk, a Szemeszter Optika

szemeszter_optika_szemuvegadomanyTíz szemüveget ajándékozott rászorulóknak veszprémi Opticnet Partnerünk, a Szemeszter Optika, amit november 6-án, hétfőn délután vehettek át az érintettek az üzletben.

Egy ember életminőségét határozza meg a látás állapota. Nem elég csak szemüveget venni, szakember közreműködése is szükséges, hogy hatékony és ideális legyen a látás javulása – mondta köszöntőjében dr. Strenner Zoltán, a közjóléti bizottság elnöke, aki egyben megköszönte a vállalkozók segítségét.

Reider László üzlettulajdonos kiemelte, azért küzdenek, hogy jól és élesen lássanak az emberek, bár tudják, ez nem mindenkinek adatik meg. Egy korábbi esetet felidézve elmondta, egy hölgy tért be hozzájuk, mert nem tudta elvégezni a próbamunkát, nem látta a tesztet, ezért szeretett volna szemüveget vásárolni, de amíg nincs munkája, nincs pénze megvenni azt. – Ördögi kör – tette hozzá.

– Ezzel a kezdeményezéssel próbálunk segíteni tíz emberen, hogy jobb körülmények között élhessen – húzta alá, hozzátéve, külön öröm, hogy nyolcan gyerekek, ezzel hozzájárulhatnak ahhoz, hogy jobb eredményeket érjenek el az iskolában, hiszen így már tisztán látják, mit kel megtanulniuk. Reményét fejezte ki, hogy a jövőben is segíteni tudnak és a kollégák is csatlakoznak ehhez a kezdeményezéshez. Érdeklődésünkre elmondta, a felajánlott termékek értéke mintegy 200 ezer forintot.

 Naményi Miklós tulajdonos csatlakozva a korábban elhangzottakhoz hozzátette, örömmel látja, hogy többnyire gyerekek vehették át az új szemüvegeket, s bízik benne, jövőre több rászorulónak is segíthetnek, majd megköszönte a családsegítő központ munkáját, hiszen nem lehetett könnyű kiválasztani, kik részesüljenek ebben a támogatásban.

Megjegyezte még, az előkészületi munkában nagy segítségükre volt Lódiné Kapási Nóra, aki az új szemüveg-tulajdonosokkal tartott szoros kapcsolatot.

szemeszter_optika_szemuvegadomany_2

Zrinszki László örömmel vette fel az új szemüvegét

A 15 éves Zrinszki László három éves kora óta hord szemüveget, s örömmel vette fel az újat. Hozzátette, a fél iskola szemüveges, így nem okoz problémát a használata.

Édesanyjától megtudtuk, egyedüli keresőként nagy nehézséget okoz a megfelelő szemüveg beszerzése a gyereknek, egy jó minőségű 30-40 ezer forintba kerül, s az évek folyamán legalább hatot „elfogyasztott” már. Baranyi Andrea megjegyezte még, örömmel látta, hogy főként fiatalok jutottak hozzá ehhez a támogatáshoz.

Forrás: www.vehir.hu

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark