Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Főoldal Alap Bemutatkozás

Üdvözöljük az Opticnet oldalán!

 

welcome-logoAz Opticnet Magyarország legnagyobb magán látszerészekből álló optikai bolt hálózata.

Mit jelent az, hogy Opticnet?

Mindenekelőtt egy olyan márkát, amiben megbízhat, ami mögött Magyarország legjobban képzett látszerészei állnak, több évtizedes tapasztalattal. Az Opticnet Partnereknél széles választékot, a legjobb árakat és minőséget, teljes körű szolgáltatást talál. A Partnerek nagy többségénél megvizsgáltathatja a szemét, szívesen megtanítják, hogyan hordjon kontaktlencsét, de ha csak napszemüvegre van szüksége, akkor is jó helyen jár. További, részletes információt, nyitvatartást, szolgáltatásokat az Üzletek menüpont alatt talál.

Számos nagy márkával dolgozunk együtt, ezekről a Márkák menüpont alatt olvashat, mind kontaktlencsében, mind szemüvegkeretekben és szemüveglencsében. Ha tanácsra lenne szüksége, kérdése van szakembereinkhez, szakértőinkhez, írjon nekünk, mindenben segítünk.

Olvashat az optika világából érdekességeket, cikkeket, riportokat híres emberekkel, betekinthet egy cég életének kulisszatitkaiba a Blogban, játszhat értékes nyereményekért, de átböngészheti az aktuális szemüveg és kontaktlencse ajánlatainkat egyaránt az Akciók menüpont alatt.

Már több, mint 100 Opticnet Partner közel 70 városban országszerte!

 

Opticnet Partner Optikák országszerte több, mint 70 városban

Szakértő látszerészeink vidám csapata sok szerettel várja Önt is. Keresse logónkat országszerte az optikai üzletek kirakatában és mi garantáljuk a minőséget!

Opticnet - A szakértő látszerészek csoportja

Opticnet Partnerek csoportkép

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark