Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Márkák Almenük Tipton Cinematique – film a keretszáron

Cinematique – film a keretszáron

 Tipton Cinematique szemuvegkeret2007-ben a Tipton Eyeworks egy új vonalat indított el a szemüvegkészítésben, celluloid filmszalagokat építettek a keretek száraiba. A Cinematique a cellulóz-acetát, rozsdamentes acél és eredeti 16 és 35 mm-es filmszalagok kombinációja. Ez az irány megerősítette a Tipton Eyeworks egyedülállóságát a szemüvegkeret készítésben. A játékos, újragondolt koncepció, a hang és látvány keretekké alakítása különleges benyomást kelt a cégről, amely nem csak egy funkció kiszolgálására törekszik.

 A Cinematique kereteket cellulóz-acetát műanyag lapokból faragják, míg a szárak rozsdamentes acélból készülnek. Az összes Cinematique keret filmszalagokkal díszített. Ezek a látható mozzanatok egy történetet mondanak el minden keret szárában, amelyek 35 és 16 mm-es filmszalagok újrahasznosításával készülnek. A Tipton nem rendelkezik korlátlan mérlegelési jogkörrel a filmeket illetően. Néhány különböző mozikból lett összegyűjtve és az 1989 utáni időszakból származik (a kommunizmus bukása utánai Magyarországon), több tekercset bolhapiacokon vagy egyéb csatornákon keresztül szereztek be. A jeleneteket gondosan választották ki a legjobb láthatóság érdekében. Ez azt jelenti, hogy olyan felvételeket kerestek, amelyek rendkívül kontrasztosak, hogy biztosítsák a szárak lenyűgöző megjelenését. Akár egyedi szárak készítésére is lehetőség van egyéni választás alapján.

A Tipton Eyeworks nemrégiben szerzett be 16 mm-es vintage filmeket. A témák között szerepelnek az 1980-as évekből származó síelős videók (Glen Ellen szereplésével Vermontban) és 1970-es évekből származó természetfilmek is.Egy része a kollekciónak pornográf filmeket tartalmaz (erotikus és explicit jellegűek) az 50-es és 60-as évekből.

Személyre szóló szemüveg – mindenkinek egyedit!

A Cinematique kollekció különlegessége Magyarországon, hogy Ön a mintakollekció alapján kiválaszthatja a legjobban álló keretet, majd a megadott filmlistából azt a filmet, ami a szívéhez a legközelebb áll! Ezek után a Tipton SHOW ROOM látszerészei megrendelik a gyártótól az adott keretet a választott filmmel a szárán és Ön egy olyan szemüvegkeret büszke tulajdonosa lesz, amilyen soha, senki másnak nem lesz, hiszen a filmkockák egyediek! Sajnos, hogy az adott film mely jelenete kerül a szárra, nem tudjuk garantálni, de az érzése így is utánozhatatlan lesz ígérjük!

Nézze meg a Cinematique kollekció szemüvegkereteit! 

I love szemuveg app logo

 

Próbálja fel virtuálisan I love szemüveg alkalmazásunkban a Tipton egyedi szemüvegkereteit!

 

 

Választható filmek listája:

Emanuelle in Soho

Inglorious bastards – Becstelen brigantik

1956 Melbourne Olympics

Charlie Chaplin

Sin City

Vintage erotica

Shaft – A szajré

Harry Potter 3

The Last Samurai – Az utolsó szamuráj

The Godfather 3 – Keresztapa 3

War of the Worlds – Világok harca

Robocop - Robotzsaru

Match Point (Woody Allen)

Laurel and Hardy

Men in Black – Sötét zsaruk

Fight club – Harcosok klubja

Gangs of New York – New York bandái

Grind House – Halálbiztos (Tarantino)

Dogville – A menedék

Vintage auto racing

Vintage motocycle racing

1956 Olympics water polo

No country for old men – Nem vénnek való vidék

James Bond, The world is not enough – James Bond – A világ nem elég

James bond, For your eyes only – James Bond – Szigorúan bizalmas

Swimming pool – Uszoda (Francois Ozon)

 

 

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark