Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Tudástár A-Z

tudástár

Útjára indítjuk Magyarország legnagyobb felvilágosítását az optika területén! Olvashatsz arról, mi az pontosan, hogy rövidlátó vagy, mit jelent, hogy cylinderes lencse, milyen kontaktlencsék vannak a világon, de bemutatjuk Neked, hogyan készül a szemüveg az üzletben. Szakértőink, több évtizedes tapasztalattal a szemüveglencse gyártás, kontaktlencse forgalmazás területéről, szemész orvosok és optometristák, kiváló látszerészek, adják össze azt a tudásbázist, amit sehol máshol nem találsz. Ami itt nincs, az nincs is...

Garantáljuk, hogy érdekes, izgalmas és nem utolsó sorban érthető lesz az, amit írunk, megmutatunk! Tarts velünk és persze tedd fel kérdéseidet bátran!

Közel s távol

Olvasó táblaMilyen szemüveget hordasz? Rövid vagy távollátó vagy? Ezt a kérdést sokan nem tudják megválaszolni, ami nem meglepő, mert zavaró kicsit az elnevezés. Aki rövidlátó, az közelre jól lát, de távolra nem éles a kép, aki távollátó, ő közelre nem lát olyan jól, viszont nekik a távollátásnál is lehetnek gondjai.

Bővebben...

A szem felépítése

A szem felépítéseSzemünk egy üreges test, működése nagyban hasonlít egy fényképezőgéphez. Szemünk igen szoros összeköttetésben áll agyunk látásban részt vevő részeivel. Tehát a szemünk nem más mint a fényképezőgép, agyunk pedig az előhívó eszköz.

Bővebben...

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia