fbpx

Személyre szabott Hoya multifokális lencsék
35% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2019. november 2. – 2020 január 31.

Az ajánlatban a Myself, MyStyle V+, WorkStyle V+ és LifeStyle 3 szemüveglencsék vesznek részt. Az ajánlat más kedvezményekkel össze nem vonható és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.
További részletek az üzletekben. Az akcióban részt vevő üzleteink listáját itt találhatja.


Ismerje meg a Hoya prémium multifokális lencsék kínálatát!

A Hoya legjobb multifokális lencséje

A Hoyalux iD Myself a Hoya legújabb, forradalmi progresszív megoldása, mely az úttörő technológiák és az ember alkotta innovációk kombinációja. 100%-ban személyre szabott szemüveglencse, mely kiváló teljesítményt biztosít minden tevékenység közben, és lehetővé teszi, hogy Ön mindig a legjobbat hozza ki önmagából!

Személyre szabott, prémium progresszív szemüveglencsék

Bármilyen tevékenységeket végezzen is Ön mindennapjai során, a MyStyle V+ kristálytiszta, stabil látómezőt biztosít majd Önnek, bárhol, bármikor! A konzultáció és szemvizsgálat során látszerésze minden fontos
információt begyűjt majd Önről, beleértve az Ön életstílusát és szemüvegviselési szokásait is. Ezen információk birtokában a Hoya egy olyan távoli, közép távoli és közeli zónával rendelkező szemüveglencsét gyárt majd Önnek, amelyet tökéletesen az Ön vizuális igényeire szabtak!

Prémium progresszív szemüveglencsék

A LifeStyle 3 a Hoya új, prémium progresszív lencséje, mely három változatban érhető el, így tökéletesen illeszkedik a szemüvegviselő életstílusához. A modern, digitális világban szemeinknek új kihívásokkal kell szembenézniük, amelyekre a LifeStyle 3 lencsék prémium technológiák felhasználásával nyújtanak megoldást. Emellett, megszokásuk is rendkívül egyszerű!

Személyre szabott beltéri szemüveglencsék

A WorkStyle V+ a Hoya exkluzív, személyre szabott beltéri szemüveglencséje. A Hoya legszélesebb látómezőt biztosító beltéri szemüveglencséje, mely nyugodt, éles látást biztosít mind közelre, mind középtávolságra. A WorkStyle V+ egyedi kialakításának köszönhetően az Ön személyes munkakörülményeinek és szemüvegviselési szokásainak megfelelően kerül kialakításra!

Kérje optikusa segítségét az Ön számára ideális Hoyalux iD progresszív vagy munka-progresszív lencse kiválasztásában!

Az akcióban részt vevő üzleteink listáját itt találhatja.