fbpx

Hoya Sensity fényresötétedő szemüveglencsék 30% kedvezménnyel elérhetőek az Opticnet Optikákban!

Az akció időtartama: 2021. február 1 – március 31.

Az ajánlatban a Hilux Eyas 1.6 Sensity M.A.P. (barna/szürke) és a Hilux Eyas 1.5 Sensity M.A.P. (barna/szüke) szemüveglencsék vesznek részt. Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható és nem tartalmazza a szemüvegkeret, valamint az esetlegesen szükséges látásvizsgálat és szemüvegkészítés díját. További részletek az üzletekben.

Tudjon meg többet a Hoya Sensity lencsékről

Az első Sensity lencséket 2014-ben mutatták be, azzal a céllal, hogy a szemüvegviselők számára különleges kényelmet biztosítsanak, minden fényviszony esetén. A Stabilight Technológiának és más innovatív eljárásoknak köszönhetően, még ma is ez az úttörő termék képezi a Sensity termékcsalád alapját.A Stabilight Technológia a Sensity fotokromatikus lencsék kategóriáját egy még magasabb szintre emeli. Ez az eljárás biztosítja a Sensity lencsék kiegyensúlyozott teljesítményét, minden éghajlaton, évszakban és körülmények között. A Sensity lencsék pillanatok alatt egy 3-as kategóriájú napszemüveglencsévé sötétednek a szabadban, míg beltéren a korábbiaknál is gyorsabban világosodnak ki, és tökéletes átlátszóságot érnek el. Ráadásul, eközben végig 100% UV-védelmet biztosítanak. Mindennek köszönhetően a viselőknek nem kell többé szemüvegcserével bajlódniuk, amikor kilépnek a napfényre!

Kérje optikusa segítségét az Ön számára ideális Hoya Sensity fényresötétedő lencse kiválasztásában!

Találja meg Önhöz legközelebbi optikát, ahogy kedvezményesen juthat hozzá a Hoya Sensity fényresötétedő szemüveglencséjéhez!