fbpx

Az opticnet.hu weboldal tulajdonosa és üzemetetője az Opticnet Hungary Egyesülés. A weboldal használatának megkezdésével valamennyi felhasználó elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási szabályokat.

A weboldal tartalma az Opticnet Hungary Egyesülés tulajdonát képezi, amelyet szerzői jogi törvények védenek. Az oldalon megjelenő szövegek, képek, adatok, egyéb információk, valamint grafikai, szoftveres és egyéb megoldások, illetve azok részei és részletei, valamint az oldalról letöltött tartalmak bármilyen módon és célra történő felhasználására és a felhasználás engedélyezésére kizárólag az Opticnet Hungary Egyesülés jogosult.

Az Opticnet Hungary Egyesület a weboldal tartalmának alábbi felhasználásához adja a hozzájárulását:

  • saját személyes (azaz nem üzleti, jövedelemszerző) célokra, a szerzői jogról szóló törvényben meghatározott szabad felhasználás körében az opticnet.hu weboldal tartalma vagy kivonatai számítógépen/egyéb IT eszközön tárolhatók
  • az opticnet.hu weboldal forrás megjelöléssel és linken keresztüli hivatkozással. 

A weboldal tartalma kizárólag személyes, azaz nem kereskedelmi célokra használhatóak fel, azok módosítása vagy további reprodukálása szigorúan tilos.

Az Opticnet a weboldal tulajdonosaként mindent megtesz azért, hogy a lehető legpontosabb, naprakész információkkal lássa el a honlap olvasóit, de nem vállal semmiféle felelősséget vagy garanciát a közölt információ teljességét és pontosságát illetően, valamint fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve hogy a weboldalhoz való hozzáférést korlátozza vagy megszüntesse. A tulajdonos jogilag nem vonható felelősségre a honlap eléréséből vagy a honlap elérésének hiányából, illetve a honlapon található információk nem megfelelő alkalmazásából származó károkért.

A weboldal tartalmazhat más internetes oldalakra vonatkozó linkeket vagy referenciákat, de a tulajdonos nem vállal felelősséget ezen interenetes oldalak tartalmáért, illetve az azok alkalmazásából származó károkért. Ezek a linkek kizárólag a honlap látogatóinak kényelmét szolgálják.

A weboldalon szereplő logo-k, végjegyek, márkanevek és termékek Magyarországon és más országokban is jogi védelem alatt állnak. Ezek használata a weboldal tulajdonosának ill. a gyártók előzetes írásos beleegyezése nélkül szigorúan tilos.

Bármilyen, a weboldalon folytatott elektronikus kommunikációra, amely személyes információkat, adatokat tartalmaz, az adott kommunikáció során megjelenített Adatvédelmi irányelvek/tájékoztatók érvényesek. A weboldalon folytatott elektronikus, vagy a tulajdonossal történő közvetlen kommunikáció résztvevője tartozik felelősséggel a megosztott információért, vagyis annak valóságtartalmáért és pontosságáért.

A www.opticnet.hu weboldal megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne böngéssze weboldalainkat!

Cégnév: Opticnet Hungary Egyesülés
Cégjegyzékszám: 01-07-090255
Cím: 1146 Budapest, Hungária krt. 67. 1. em.
Tel.: +36 70 520 4220
Email: info@opticnet.hu