fbpx

Csatlakozzon Hűségprogramunkhoz és fizesse ki szemüvegét részletre!

Az Opticnet Hűségprogramban részt vevő vásárlóink számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy az elkészült szemüvegüket részletben, az általuk választott konstrukciók alapján fizessék ki. Az ajánlat kizárólag az Opticnet Hűségprogramban részt vevő vásárlóknak nyitott. Szerződéses partnerünk az OTP Bank

Vásároljon most és fizesse ki később szemüvegét!

Regisztráljon Hűségprogramunkra az Ön által kiválasztott Opticnet partner optikában és élvezze az OTP nyújtotta részletfizetési lehetőségeket!

Az OTP Bank által kínált konstrukciókra reprezentációs példák:
2022. június 30-ig érvényes

Opticnet Hűségprogram

Az Opticnet Hűségprogram alappillére a Hűségkártya, amelyet lehetősége van minden vásárlónknak igényelni virtuális- vagy plasztikkártya formájában.

A Hűségkártyán a pontok gyűjtése mellett lehetőség van a http://www.opticnet.ugyfelkartya.hu weboldal Kuponáruházában sűrűn frissülő kuponok közül válogatni, így kedvezményesen vásárolni, illetve a regisztráció során kapott kedvezményt is levásárolni a későbbiekben abban az üzletben, ahova regisztrált.

A Hűségprogramhoz történő regisztrációhoz válassza ki az Önhöz legközelebb eső Opticnet partner optikát. A pontok kizárólag abban az Opticnet optikában gyűjthetőek, ahova a vásárló regisztrált.

Optikaválasztó:


*Hitelösszeg: 50 ezer Ft és 1 millió Ft között.  Saját erő: 500.000 ezer forintig 0% felette min. 20%.

Futamidő10 hónap12 hónap18 hónap24 hónap30 hónap36 hónap
Éves ügyleti kamat34,49%33,00%27,00%22,00%17,00%11,19%
THM41,0%39,0%31,0%24,7%18,6%11,9%

A z Opticnet Hungary kijelölt tagjai az OTP Bank Nyrt hitelközvetítője. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. A Bank a hitelbírálat és a kondíciók módosításának jogát fenntartja, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, értéke a feltételek változtatása esetén módosulhat. További részletekről kérjük, tájékozódjon az ügyintézőnknél, weboldalunkon, vagy az áruházakban elhelyezett hatályos Hirdetményből, valamint az OTP Bank Nyrt. bankfiókjaiban és honlapján (www.otpbank.hu) közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból.

Reprezentatív példa:

Hitelösszeg: 500 ezer forint, futamidő: 36 hónap, törlesztő részlet: 16.451 forint, kölcsön teljes díja: 92.246 forint, teljes visszafizetendő összeg: 592.246 forint. THM: 11,9%, Kamat: fix 11,19%.