fbpx

Az Opticnet Hungary Egyesülés az ország legnagyobb magán látszerészekből álló optikai üzlethálózata

Jelenleg több, mint 70 optikai üzlettel az ország 60 pontján találkozhat velünk. Az Opticnet Partner optikákban kiváló, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek gondoskodnak az Ön látásáról.
Minden vásárlónknak személyre szabott szemüveg és kontaktlencse tanácsadást nyújtunk, ami szorosan követi napjaink technológiai fejlődését és a divat trendeket is. Az optikákban megtalálható széles termék és márkaválasztéknak köszönhetően minden vásárlói igényt ki tudunk elégíteni.
Küldetésünk, hogy minden vásárlónk az éles látás élményén túl kedvességet és maximális odafigyelést kapjon bármely üzletünkben.

Tudtad-e…

… hogy optikáinkban megbízható szakemberek törődnek a vásárlók látásával, országos szinten a legszínvonalasabb vizsgálatokat biztosítjuk?

… hogy alapos, precíz sok területre kiterjedő szem- és látásvizsgálatot biztosítunk, a szaktudás és modern technológia ötvözetével dolgozunk?

… hogy rendkívül széles szemüveglencse portfólióval rendelkezünk – tehát megoldást tudunk nyújtani minden látásproblémára?

… hogy a szemüveglencse választékunk mellett a nálunk elérhető szemüvegkeret listája sem elhanyagolható, az aktuális divattrendeket követő vásárlók igényeitől egészen a konzervatívabb, visszafogott darabokat kedvelőikig mindenki megtalálja a megfelelő keretet? (A teljes márkaportfóliót megtekintheted, ha lejjebb görgetsz!)

… hogy ha bármilyen probléma adódik a vevő szemüvegével, mi segítünk és megoldjuk (törés, vizsgálati hiba, egyéb garanciális problémák)?

… hogy rendszeres, egyedi akciókkal várjuk vásárlóinkat?

… hogy vigyázunk az egészségedre? Az Opticnet kidolgozott egy egységes Higiénikus Optikai Etikettet, ami biztosítja, hogy ne csak vásárlóink szeme, de az egészsége is jó kezekben legyen az Opticnet partner optikákban.


Exkluzív, kizárólag az Opticnet Partner optikákban elérhető szemüvegmárkáink

Optika tulajdonos vagy és szeretnél partnerhálózatunk tagja lenni? További részletekért kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot, kattints a “Küldés” gombra, mi pedig az általad megadott e-mail címen felvesszük veled a kapcsolatot!